Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Thon Hotel EU ★★★★


Nuorekas ja moderni hotelli kätevästi lähellä Brysselin historiallista keskustaa. Se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä kaikista EU:n toimistoista, kuninkaallisesta palatsista ja kuuluisasta luonnontieteiden museosta.


Valitse »
 

Aloft Brussels Schuman ★★★★


Moderni ja persoonallinen hotelli aivan Leopold Parkin vieressä, kävelymatkan päässä Cinquantenaire museosta, kuninkaallisesta palatsista sekä Euroopan parlamentista.


Valitse »
 

Stanhope Hotel ★★★★★


Huipputyylikäs luksushotelli kävelyetäisyydellä Brysselin tärkeimmistä turistinähtävyyksistä. Lähistöllä mm. Kuninkaallinen palatsi, Grand palatsi sekä Sablon aukio antiikkikauppoineen ja lukuisine ravintoloineen.


Valitse »
 

Be Manos ★★★★★


Luksusluokan Boutique -hotelli Brysselin keskustassa, muutaman minuutin päässä Cantillonin panimolta, Manneken Pisiltä ja Grand Place -aukiolta.


Valitse »


Esittely

EU-pääkaupunkina tunnettu Bryssel on muutakin kuin byrokratiaa ja EU-virkamiehiä. Viehättävä kaupunki on ihastuttanut vohveleilla, suklaalla ja olutvalikoimallaan jo vuosia. Brysselin katukuva on kaunis: upeasti koristelluista julkisivuista on hauska päätellä onko kortteli kuulunut aikoinaan tynnyrintekijöille vai leipureille. Kaupungin sydän sykkii historiallisella Grand Placella. Vilkas kahvilaelämä ja monet tasokkaat ravintolat ovat ehdottomasti Brysselin valttikortteja. 

 

Ostoksille suunnatessa kannattaa pistäytyä Galeries St Hubertissa – yhdessä Euroopan ensimmäisistä ostoskeskuksista. Monet kaupungin markkinoista ja kirpputoreista ovat myös vierailun arvoisia. Brysselin suosituin nähtävyys on Manneken Pis, joka on noussut yhdeksi kaupungin symboliksi. Hauskalla pissaavan pojan patsaalla vaihtuvat vaatteet aina tietyin väliajoin. 

 

Lue lisää Brysselin matkailutoimiston sivuilta. 

 

 

 


Bryssel Top 5


- Vieraile olutpanimo Cantillonissa  

- Vaikutu Royal Museums of Fine Arts of Belgiumin taidekokoelmasta

- Tutustu Tintin elämään sarjakuvamuseossa 

- Näe Justice Palace

- Kummastele Atonium - maamerkkiä

 

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort