Kultainen kolmio

Ei ole parempaa tapaa tutustua maailmankuuluun Kultaisen kolmion alueeseen kuin sisukkaan islanninhevosen selässä. Vaellusmatkan alussa tutustutaan islanninhevosiin ja lajille ominaisiin askellajeihin. Teemme rennon ratsastusretken majesteettisella Thjórsá-joelle. Suuntamme Gullfossin vesiputoukselle ja Geysirin kuumien lähteiden alueelle. Matkan aikana pääsemme myös ihailemaan Thingvellirin luonnonpuiston maisemia. Ratsastamme asumattomien alueiden läpi ja nautimme ihastuttavista maisemista.

 

Tämä suosittu kuuden päivän vaellusmatka sopii mainiosti perheille, ja keskitasoisille ratsastajille. Sinun tulee osata ratsastukseen liittyvät perusasiat ja olla hyvässä fyysisessä kunnossa, koska ratsastuspäivät saattavat olla pitkiä.

 

Matkalla ratsastetaan noin 150 km. Ratsastusta kuutena päivänä.

 

Katso lisätiedot välilehdiltä Hinnasto, Englanniksi ja Muuta tietoa!


Kesto: 6 päivää, 150 km
Matkapäivät: kesäkaudella
Kieli: englanti
Taso: keskitason ratsastajat

Hinta:   alk. 2170 €

Varaa tästä

Kuvagalleria

Suositut kansainväliset matkat1143 €/hlö

Reykjavik Adventures

Lähde huristamaan mönkijällä läpi laavakenttien, laskemaan koskea jäätikköjoella, ratsastamaan islanninhevosella, kylpemään kuumassa lähteessä, snorklaamaan mannerlaattojen erkanemiskohdassa ja tutkimaan laavaluolien salaista maailmaa.


Lue lisää »

3452

Mystisen erämaan halki

Lähde tutustumaan Islannin villiin erämaahan, vulkaaniseen maastoon ja asumattomiin seutuihin.


Lue lisää »

2174

Islannin ympäri

Klassinen Islannin kiertomatka täynnä elämyksiä; upeita luonnonihmeitä ja majesteettisia maisemia. Täydellinen yhdistelmä kulttuuria, historiaa ja luontoa.Lue lisää »

2159

Villi Pohjola

Villi Pohjola on valittu 10 maailman parhaan ratsastusretken joukkoon Sunday Times -lehdessä. Kuuden päivän ratsastusmatkalla nähdään Pohjois-Islannin upeita luontokohteita.


Lue lisää »

Varaa Islannin matkat online!