Hotel Island

Hotelli Íslandin yleisiä tiloja on modernisoitu viime vuosien aikana. Reykjavikin keskustaan on helppo matkustaa hotellilta bussilla. Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä. Hotellin lähistöllä olevasta Laugardalurin ulkoilupuistosta löytyy muun muassa yksi Reykjavikin parhaista maauimaloista.

Hotellissa on 129 huonetta, bistro, kuntosali, baari, kylpylä, pesula, hissi, ilmainen wifi ja pysäköinti. Hotellin standard huoneissa useimmissa on parisänky, hiustenkuivaaja, televisio, jääkaappi, tallelokero, puhelin sekä langaton internet-yhteys. Osassa huoneista on lisäksi vedenkeitin. Superior-huoneet ovat tilavampia ja niissä on parivuoteen lisäksi saatavilla huoneita erillisin vuotein. Superior-huoneissa on tilaa 1–2 lisävuoteelle.

Osoite: Armula 9, 108 Reykjavík
Keskustaan: 2 km
Lentökentälle: 50 km

Matkapaketit alk. 3 vrk 490 €/hlö

Hinta sisältää edestakaiset reittilennot, lentolippuun merkityt verot ja maksut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti. Kysy lapsihinnat matkatoimistosta!

Vinkkejä ja lisätietoa