Hotel Frón

Perheystävällinen huoneistohotelli ydinkeskustassa pääostoskadun Laugarvegurin varrella. Vain muutaman askeleen päästä löytyvät keskustan kahvilat, ravintolat, kaupat, galleriat ja teatterit. Hotellin yhteyteen on avattu keväällä 2012 uusi skandinaavinen ravintola

Hotellissa on kaksi erillistä rakennusta, 90 huonetta, vastaanotto, ravintola, baari, langaton internetyhteys, 4 kerrosta ja hissi. Sisäpihan rakennus on valmistunut 1998. Kadun puoleinen rakennus, jossa vastaanotto ja aamiaishuone on rakennettu 2003. Kadun puoleisiin huoneisiin saattaa kuulua melua varsinkin viikonloppuisin.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkulla, parkettilattia/muovimatto, hiustenkuivaaja, puhelin, TV, tallelokero, minibaari ja internetyhteys. Parkkimahdollisuus lisämaksusta. Kaikissa huoneistossa on lisäksi minikeittiö, jossa jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni. Tiedustele myös kaksioita ja kolmioita, kaksioissa on parveke.

Osoite: Laugavegur 22 A, 101 Reykjavík
Keskustaan: 0 km
Lentökentälle: 50 km

Matkapaketit alk. 3 vrk 490 €/hlö

Hinta sisältää edestakaiset reittilennot, lentolippuun merkityt verot ja maksut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti. Kysy lapsihinnat matkatoimistosta!

Vinkkejä ja lisätietoa