Hotel Borg

Hotellia pidetään yhtenä Reykjavikin parhaimmista hotelleista. Hotellissa on gourmetravintola Silfur ja suosittu baari klubiympäristössä. Hotelli on rakennettu 1930 ja kunnostettu alkuperäisellä Art Deco-tyylillä 2006-2008. Hotellin uudessa laajennuksessa huoneiden määrä lisättiin ja rakennettiin myös uusi kylpylä.

Moderneissa huoneissa räätälöidyt huonekalut ja uusintaa tekniikkaa. Hotellissa on 5 kerrosta, hissi. Huoneita 99, ravintola, baari, huonepalvelu, kokous- ja juhlatilat.

Modernein mukavuuksin sisustetuissa huoneissa suihku tai kylpy ja wc, parkettilattia, tv, puhelin, puhelin, video, cd-soitin, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, housuprässi, kylpytakit, tallelokero ja internet-yhteys.

Osoite: Posthusstraeti 11, 101 Reykjavík
Keskustaan: 0 km
Lentökentälle: 50 km

Matkapaketit alk. 3 vrk 570 €/hlö

Hinta sisältää edestakaiset reittilennot, lentolippuun merkityt verot ja maksut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti. Kysy lapsihinnat matkatoimistosta!

Vinkkejä ja lisätietoa