Reykjavikin keskustaan on hostellilta matkaa noin 10 minuuttia paikallisella linja-autolla tai noin 30 minuutin kävelymatkan päässä, joka taittuu reippaasti merta katsellen.

Avulias henkilökunta on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Ilmainen WIFI yleisissä tiloissa, 4 tietokoneita tarjolla pientä maksua vastaan​​. Runsas aamiaisbuffet, jossa tarjolla paikallisia antimia sekä luomuvaihtoehtoja, reilun kaupan juomia.

Hostelli on rakennettu 1987, kunnostettu 2001. Hostellissa on erinomaiset yhteiset tilat; 3 keittiötä, iso BBQ terassi, TV-oleskelutila, pesula, ryhmätila, luentosali, kirjasto. Hostellissa järjestetään elokuvailtoja, tapahtumia ja yhteistiloista löytyy monia pelejä. Hostellista on mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.

6 hengen huoneita, joissa suihku ja wc käytävällä. Myös 2-6 hengen huoneita, joissa suihku ja wc huoneessa. Ilmainen langaton Internet-yhteys aulatiloissa.

Ilmainen matkatavaroiden säilytys saapuessa ja lähtiessä. Pitkäaikanen tavaroiden säilytys myös mahdollista. Ilmaiset parkkipaikat.

Hostellissa on 2 kerrosta, ei hissiä. 170 vuodepaikkaa, aamiais- ja tv-huone, internetpiste, kirjasto, ruoanlaitto- ja pyykinpesumahdollisuus.

Mukavat neljän sängyn huoneet kylpyhuoneilla ja lokeroilla varustettuina. Perhe- ja ryhmähuoneissa löytyy tilaa jopa viidelle henkilölle, ja kahden hengen huoneita kylpyhuoneilla varustettuna. Edullisin vaihtoehto on kuuden sängyn huoneet ilman kylpyhuoneita. Kylpyhuoneet ja lokerot sijaitsevat käytävän varrella. Lakanat sisältyvät hintaan. Huoneissa muovimatto.

Osoite: Sundlaugavegur 34, 105 Reykjavík
Keskustaan: 3 km
Lentökentälle: 50 km

Vinkkejä ja lisätietoa