CenterHotel Midgardur

Midgardur on Centerhotell-ketjun uusimpia hotelleja erinomaisella sijainnilla Reykjavikin keskustassa. Hotellissa on viihtyisä Spa-osasto kuumavesialtaineen. Spa:han voi ostaa sisäänpääsyn vierailun ajaksi hotellin vastaanotosta.

Hotellin vastaanotto on auki ympäri vuorokauden. Aamiainen sisältyy hintaan. Lisäksi on mahdollisuus saada tarvittaessa aikaista aamiaista noin klo 4.00–7.00. Hotellin palveluihin kuuluvat myös baari, mahdollisuus lentokenttäkuljetuksiin, herätyspalvelu, herätys kun nähtävissä revontulia, hissi sekä palvelu ravintolavarausten tekemiseen.

Midgardurissa on 43 modernia ja yksinkertaista huonetta. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, taulu-tv, ilmainen langaton Internet, hiustenkuivaaja sekä tallelokero. Suuret ikkunat tekevät huoneista mukavan valoisia. Saatavilla on standard- ja deluxehuoneita sekä sviittejä.

Osoite: Laugavegur 120, 105 Reykjavik
Keskustaan: 0,5 km
Lentökentälle: 50 km

Matkapaketit alk. 3 vrk 580 €/hlö

Hinta sisältää edestakaiset reittilennot, lentolippuun merkityt verot ja maksut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti. Kysy lapsihinnat matkatoimistosta!

Vinkkejä ja lisätietoa