Saksa

Saksa on tunnettu useista mielenkiintoisista lomakohteista. Tarjoamme matkoja mm. Berliiniin, Hampuriin, Müncheniin ja Frankfurtiin. Lähde Saga Matkojen kautta kätevästi kaupunkilomalle!

Kaupungit

 • München

  Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, Baijerin pääkaupunki München on tunnettu Oktober Festistä, mutta kaupunkiin kannattaa matkustaa myös muina aikoina. Baijerilainen vieraanvaraisuus, ruoka ja tietysti baijerilainen olut kutsuvat viihtymään. Münchenissä kannattaa käydä tutustumassa mm. Marienplatziin, Frauenkircheen ja Königsplatziin.

  Tutustu

 • Berliini

  Yhdistyneen Saksan pääkaupungissa aistit menneen elämän uuden ajan bulevardeilla ja baareissa. Kulttuurinälkäiselle Berliini tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia miltei rajattomasti Egyptiläisen museon Nefertitin muotokuvasta juutalaiseen kulttuuriin, Erotiikan museosta Picasson taiteeseen.

  Tutustu

 • Hampuri

  Hampuri on monipuolinen kaupunki, joka tunnetaan sekä sivistyksen, että kulttuurin kehtona. Kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää. Kannattaa tutustua eri kaupunginosiin, jotka tarjoavat kukin oman näköisen Hampurinsa. Pöseldorfin entinen käsityöläiskaupunginosa tunnetaan nykyään muodikkaana alueena, jonne kannattaa hakeutua viettämään iltaa. Kalastajakylästä kehittynyt Blankenese on taas mukava alue kävelyretkille, kuten Alster–järven ympäristökin.

  Tutustu

 • Frankfurt

  Euroopan Manhattaniksikin kutsuttu Frankfurt on Saksan finanssimaailman keskus. Moderni pilvenpiirtäjäkaupunki yllättää kuitenkin monipuolisuudellaan: Frankfurtin vanhassa kaupungissa pääse sukeltamaan kaupungin menneisyyteen. Kulttuurin ystäville on tarjolla lukuisia museoita, ateljeita ja tunnettuja omenaviinikapakoita. Osa vanhasta kaupungista tuhoutui toisen maailmansodan aikaan, mutta alue on vuosien saatossa kunnostettu.

  Tutustu