Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

München

Esittely

Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, Baijerin pääkaupunki München on tunnettu Oktober Festistä, mutta kaupunkiin kannattaa matkustaa myös muina aikoina. Baijerilainen vieraanvaraisuus, ruoka ja tietysti baijerilainen olut kutsuvat viihtymään.

Münchenissä on paljon nähtävää kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle, sillä kaupungissa on peräti 41 teatteria sekä 44 museota ja galleriaa. Kaupunki on kasvanut kuningas- ja ruhtinassukujen, mutta myös porvariston rakentamina, mikä on lyönyt siihen oman leimansa. München elää menneisyydestä ja traditiosta, mutta samalla se on uudenaikainen, avoin ja täynnä elämäniloa.

Münchenissä käydessä kannattaa käydä tutustumassa ainakin Marienplatziin, Frauenkircheen, Königsplatziin, Englantilaiseen puutarhaan ja Münchenin Olympiastadioniin.

München on elektroniikan ja insinööritaidon keskus, mutta myös pankki- ja mediamaailma ovat löytäneet kaupungin. Messuja ja kongresseja järjestetään runsaasti vuosittain. München on suurkaupunki, jossa elää pikkukaupungin tunnelma.

Lue lisää Münchenin matkailutoimiston sivuilta.

München Top 5

  1. Tutustu Nymphenburgin palatsiin
  2. Pidä hauskaa Münchenin eläintarhassa
  3. Vietä rentouttava iltapäivä Englantilaisessa puutarhassa
  4. Kiertele 1972 olympialaisten näyttämönä toimineessa Olympiapuistossa
  5. Käy BMW museossa tai tutustu yli 100.000 tekniseen esineeseen Deutsches Museumissa