Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme on suljettuna pääsiäisenä 29.3.–1.4.

Tutkimusmatkaristeilyille lennot kaupan päälle

HX eli Hurtigruten Expeditions on Hurtigrutenin tutkimusmatkabrändi, jonka risteilyalukset on suunniteltu erityisesti eksoottisempia reittejä varten. Muun muassa legendaaristen tutkimusmatkailijoiden mukaan nimetyt alukset risteilevät arktisissa kohteissa kuten Antarktiksella, Alaskassa, Islannissa, Grönlannissa sekä Huippuvuorilla, mutta myös lämpimillä vesillä kuten Galápagossaarilla, Etelä-Amerikassa, Karibialla ja Kap Verdellä.

Lennot Helsingistä kaupan päälle

Valikoiduille HX:n tutkimusmatkaristeilyille saat nyt economy-luokan lennot Helsingistä kaupan päälle. Tarjous koskee kaikkia hytin matkustajia, ja on myös saatavilla yksin matkustaville. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä muun muassa Antarktiksella, Grönlannissa, Islannissa ja Galápagossaarilla. Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 23.3.2024–17.3.2025. Listan tarjouslähdöistä löydät alta.

HUOM! Varaa-linkki vie sinut sisaryhtiömme Risteilykeskuksen nettivaraamoon.

Tarjous koskee 20.12.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Economy-luokan paikat on mahdollista korottaa lisämaksusta. Korotukset ovat mahdollisia saatavuuden mukaan. Tarjous on yhdistettävissä Ambassador-kanta-asiakasalennukseen. Lentoja saa Helsingin lisäksi myös Oslosta, Kööpenhaminasta ja Tukholmasta (Arlanda). Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.3.2024 asti