Palaja Sorrentoon

Lauluissa ylistetty ja kauneudestaan kuulu Amalfin rannikko sykähdyttää kerta toisensa jälkeen. Näemme Napolin, Sorrenton ja Caprin sekä rannikon pikkukaupungit ja Unesco-kohteen, tuhkasta esiin kaivetun Herculaneumin.

Matkaemäntänä Tuula Kanninen. 

Ajankohta: 5 päivää, 25.-29.3.2022

alk. 1 395 €/hlö

varaa

Matkaohjelma

 • Perjantai 25.3.2022

  Aamulento Helsingistä klo 07.45-10.10 Roomaan. Ennen Napolia nautimme kevyen lounaan. Teemme näköalakierroksen Napolissa, kuulemme sen historiasta ja ihailemme upeita Napolin lahden maisemia sekä taustalla siintävää mahtavaa Vesuviusta. Jatkamme edelleen rantatietä Sorrentoon, jossa majoittuminen ja illallinen.

 • Lauantai 26.3.2022

  Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähtö laivalla kokopäiväretkelle kauniille Caprin saarelle. Saarikierroksella käymme kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustumme Axel Munthen huikealla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan ja katselemme näkymiä huvilan terassilta. Maistelemme myös caprilaista sitruunalikööri limoncelloa. Vapaa-aikaa ennen paluuta Sorrentoon. Illallinen hotellissa.

 • Sunnuntai 27.3.2022

  Aamiaisen jälkeen ajamme maisemareittiä Positanoon ja Amalfiin. Alue on henkeäsalpaavan kaunis viinitarhoineen, sitruunalehtoineen, pienine kalastajakylineen ja jyrkkine kallionrinteineen. Vapaa-aikaa kaupunkeihin tutustumiseen. Jatkamme kiemuraista tietä ylös Ravelloon ja vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon. Illallinen hotellissa.

 • Maanantai 28.3.2022

  Aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa nauttia kävelyretkistä Sorrenton vanhankaupungin kujilla, pistäytyä kahviloissa, ostoksilla ja ihailla upeita merimaisemia. Illallinen hotellissa.

 • Tiistai 29.3.2022

  Aamiaisen jälkeen lähdemme Unescon maailmanperintökohteeseen Herculaneumiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Sen kortteleita on kaivettu esiin noin 20-metrisen tuhkakerroksen alta. Herculaneum oli suosittu varakkaiden huvilakaupunki ihanteellisen sijaintinsa ja terveellisen ilmastonsa vuoksi. Näemme hyvin säilyneitä kortteleita ja huviloita, marmoripäällysteitä ja mosaiikkiakin sekä kuulemme tarinoita kaupunkilaisten elämästä ennen tuhoa. Lounaan jälkeen kuljetus Rooman lentokentälle, josta lento Helsinkiin klo 19.45-00.05 (saapuminen Helsinkiin 30.3.).

Hinnasto

Matkan hinta:
1395 €/hlö jaetussa 2 hengen huoneessa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 170 €
Palvelumaksu 14 €/varaus

Hintaan sisältyy: Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Rooma – Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut, majoitus 4 tähden hotelleissa aamiaisineen ja hotelliveroineen, ohjelman mukaiset bussi- ja laivakuljetukset, kävely- ja bussikierrokset, sisäänpääsymaksut (Herculaneum, San Michele, Villa Rufolo), 4 illallista ja 2 lounasta, limoncellomaistajaiset, kokeneen suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä sekä suomalaisen matkaemännän palvelut Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen.

Nais- ja miespaikat
Myymme nais- ja miespaikkoja edellyttäen, että saamme huoneen toisen paikan myytyä. Mikäli toista henkilöä ei ilmoittaudu, on yksinmatkustavan maksettava yhden hengen huoneen lisämaksu.

Lisätiedot

HUOM! Teemme kierroksia tällä matkalla myös kävellen, joten varaa hyvät kävelykengät mukaan. Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Lentoaikataulut
AY 1761 Helsinki – Rooma klo 07:45 – 10:10
AY 1764 Rooma – Helsinki klo 19:45 – 00:05

Majoitus
Hotel ZI Teresa ****
Os: Vico III Rota 3, 800067 Sorrento, Italia
Puh. +39 081 878 4619
http://www.hotelziteresa.it/
Hotelli sijaitsee noin 750 m päässä keskusaukio Piazza Tassosta (kävelymatka noin 10 min). Hotellissa ravintola, aulabaari ja ulkouima-allas baareineen, joka avataan keväisin (tarkka ajankohta riippuu säästä). Savuton 5-kerroksinen hotelli, jossa 57 viime vuosina uusittua, äänieristettyä, pienehköä huonetta. Huoneissa TV, puhelin, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmastointi ja langaton internet.

Kuvagalleria