Hyvä asiakkaamme, asiakaspalvelumme sulkeutuu perjantaina 8.12. poikkeuksellisesti jo kello 12.

Palaja Sorrentoon

Lauluissa ylistetty ja kauneudestaan kuulu Amalfin rannikko sykähdyttää kerta toisensa jälkeen. Näemme Napolin, Sorrenton ja Caprin sekä rannikon pikkukaupungit ja Unesco-kohteen, tuhkasta esiin kaivetun Herculaneumin.

Matkaemäntänä Tuula Kanninen.

Kevään matka on loppuunmyyty.

Ajankohta: 5 päivää, 24.-28.3.2023

1 595 €/hlö

Täynnä

Matkaohjelma

 • Perjantai 24.3.2023

  Lennämme Finnairin aamulennolla klo 07.40-10.10 Helsingistä Roomaan. Ennen Napolia nautimme kevyen lounaan. Teemme näköalakierroksen Napolissa, kuulemme sen historiasta ja ihailemme upeita Napolin lahden maisemia sekä taustalla siintävää mahtavaa Vesuviusta. Jatkamme edelleen rantatietä Sorrentoon, jossa majoittuminen ja illallinen.

 • Lauantai 25.3.2023

  Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähtö laivalla kokopäiväretkelle kauniille Caprin saarelle. Saarikierroksella käymme kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustumme Axel Munthen huikealla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan ja katselemme näkymiä huvilan terassilta. Maistelemme myös caprilaista sitruunalikööri limoncelloa. Vapaa-aikaa ennen paluuta Sorrentoon. Illallinen hotellissa.

 • Sunnuntai 26.3.2023

  Aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa nauttia kävelyretkistä Sorrenton vanhankaupungin kujilla, pistäytyä kahviloissa, ostoksilla ja ihailla upeita merimaisemia. Illallinen hotellissa.

 • Maanantai 27.3.2023

  Aamiaisen jälkeen ajamme maisemareittiä Positanoon ja Amalfiin. Alue on henkeäsalpaavan kaunis viinitarhoineen, sitruunalehtoineen, pienine kalastajakylineen ja jyrkkine kallionrinteineen. Vapaa-aikaa kaupunkeihin tutustumiseen. Jatkamme kiemuraista tietä ylös Ravelloon ja vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon. Illallinen hotellissa.

 • Tiistai 28.3.2023

  Aamiaisen jälkeen lähdemme Unescon maailmanperintökohteeseen Herculaneumiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Sen kortteleita on kaivettu esiin noin 20-metrisen tuhkakerroksen alta. Herculaneum oli suosittu varakkaiden huvilakaupunki ihanteellisen sijaintinsa ja terveellisen ilmastonsa vuoksi. Näemme hyvin säilyneitä kortteleita ja huviloita, marmoripäällysteitä ja mosaiikkiakin sekä kuulemme tarinoita kaupunkilaisten elämästä ennen tuhoa. Lounaan jälkeen kuljetus Rooman lentokentälle, josta lento Helsinkiin klo 19.45-00.05 (saapuminen Helsinkiin 29.3.).

Hinnasto

Matkan hinta:

1 595 €/hlö jaetussa 2 hengen huoneessa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 170 €
Palvelumaksu 14 €/varaus

Hintaan sisältyy:

 • Finnairin edestakaiset reittilennot Helsinki – Rooma – Helsinki
 • lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • yksi ruumaan menevä matkatavara
 • majoitus 4 tähden hotellissa aamiaisineen ja hotelliveroineen
 • ohjelman mukaiset bussi- ja laivakuljetukset
 • ohjelman mukaiset kävely- ja bussikierrokset
 • sisäänpääsymaksut (Herculaneum, San Michele, Villa Rufolo)
 • 4 illallista ja 2 lounasta
 • limoncellomaistajaiset
 • kokeneen suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä
 • suomalaisen matkaemännän palvelut Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen

Nais- ja miespaikat

Myymme nais- ja miespaikkoja edellyttäen, että saamme huoneen toisen paikan myytyä. Mikäli toista henkilöä ei ilmoittaudu, on yksinmatkustavan maksettava yhden hengen huoneen lisämaksu.

Lisätiedot

HUOM! Teemme kierroksia tällä matkalla myös kävellen, joten varaa hyvät kävelykengät mukaan. Matkan aikana vieraillaan kohteissa, joissa on jonkin verran korkeuseroja sekä portaita. Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Lentoaikataulut

Meno perjantaina 24.3.2023
AY 1761 Helsinki – Rooma klo 07:40-10:10

Paluu tiistaina 28.3.2023
AY 1764 Rooma – Helsinki klo 19:45-00:05

Majoitus

Hotel Michelangelo ****

Os: Corso Italia, 275, 80067 Sorrento, Italia
Puh. +39 081 878 48 44
https://www.michelangelosorrento.com/

Hyvätasoinen hotelli Sorrenton keskustassa vain noin 500 metrin päässä keskusaukio Piazza Tassosta. noin 5 min kävelymatkan päässä keskusaukiolta ja kauppakaduilta.

Hotellissa on 121 huonetta, huoneissa mm. minibaari sekä ilmastointi ja WiFi. Hotellissa on mm. kattoterassi, baari sekä ravintola. Hotellin sisäpihalla on myös pieni uima-allas.