Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Italia

Mielenkiintoisia kohteita, historiallisia nähtävyyksiä, henkeäsalpaavan kauniita maisemia… Italia on monen suosikki lomakohde! Tutustu kohteisiin, ja lähde kaupunkilomalle kätevästi Saga Matkojen kautta!

Kaupungit

 • Rooma

  Roomaa ehtii tuskin yhdellä matkalla koluamaan läpi – kaupungissa on lukuisia kuuluisia nähtävyyksiä. Antiikin ajan Colosseum, Vatikaanivaltion taideaarteet ja Trevin suihkulähde ovat ehkäpä Rooman tunnetuimpia nähtävyyksiä, mutta eivät suinkaan ainoita. Kaupunki tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet: eleganttia muotia, kenkiä, laukkuja ja koruja löytyy lukemattomilta ostoskaduilta.

  Tutustu

 • Venetsia

  Venetsia on erittäin suosittu matkailukohde, jossa rauhallinen elämänmeno yhdistyy upeisiin palatseihin ja menneen ajan loistoon. Italian kulttuurikeskuksiin kuuluvalla kaupungilla on upea menneisyys – kaupungista löytyykin siis runsaasti klassisia taideaarteita. Tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Pyhän Markuksen tori ja kirkko, Dogen palatsi ja Huokausten silta, Taideakatemian galleria ja Correrin museo.

  Tutustu

 • Milano

  Muodin keskus Milano on yksi Italian metropoleista. Eleganttiin kaupunkiin tullaan ostoksille, nauttimaan kulttuuritarjonnasta tai muuten vaan viihtymään. Kaupungin sydämenä pidetään goottilaista Duomoa –Italian loisteliainta tuomiokirkkoa. Matkailijan iloksi suurin osa nähtävyyksistä onkin keskustan alueella. Milanon tehokkaasti toimiva julkinen liikenne helpottaa keskustassa liikkumista.

  Tutustu

 • Firenze

  Firenzessä on helppo hurmioitua taiteesta. Kaupunki on erityisen kuuluisa renessanssiajan taiteestaan ja arkkitehtuuristaan, ja se onkin ollut koti monelle maailmankuululle taiteilijalle. On siis selvää, että Firenzestä löytyy useita kiehtovia museoita, gallerioita, monumentteja ja kirjastoja. Kaupungin läpi kiemurtelevan Arno-joen varrella on mukava käydä kävelemässä ja ihailla Ponte Vecchion keskiajalta säilynyttä siltaa.

  Tutustu