Huippuvuorten rannikko risteillen

Lähde tutustumaan arktisen jäämeren kiehtovimpaan kohteeseen ja tee se MS Nordstjernenin kyydissä! Nauti laivan nostalgisesta tunnelmasta ja vanhanaikaisesta ulkoasusta – nykyaikaisin mukavuuksin.


MS Nordstjernen on juuri oikean kokoinen laiva, jolla on mahdollisuus päästä näkemään läheisesti rannikon mielenkiintoisimpia arktisia kohteita. Jokainen matka on omanlaisensa muodostuen paikallisista tekijöistä, kuten sääolosuhteista, jääkarhuhavainnoista tai  muista mielenkiintoisista ja yllättävistä tapahtumista, joita kapteeni haluaa tarjota retkikunnalleen.

Laiva matkaa  Huippuvuorten länsirannikon henkeäsalpaavissa maisemissa ja villissä luonnossa!  Risteilyllä pääset tutustumaan Barentsburgin, Longyearbyenin ja Ny Ålesundin kiehtoviin yhteisöihin ja kyliin. Jokaisella alueella on omanlainen tunnelmansa – pioneerihengellä rakennetut asutuskeskukset ovat jo pitkään pärjänneet omillaan eristyksissä Norjan mantereesta!

Huippuvuorten rannikkoseutu on täynnä historiaa: kulje samoja jalanjälkiä kuin ensimmäiset arktisten alueiden tutkimusmatkailijat aikoinaan!


Hinta:   alk. 1151 €
Kesto:   6 pv
Matkapäivät:   Maanantaisin ja torstaisin touko-syyskuussa

Reittikartta


Varaa tästä


Kuvagalleria


Hytit