Amerikan matkat

Yli 35 kohdetta Pohjois-Amerikassa!
www.americanholidays.fi


Aasian matkat

Kaupunki- ja rantalomat, retket ja kiertomatkat - täynnä elämyksiä!
www.asianholidays.fi


Laskettelumatkat

Laskettelu- ja kisamatkat aurinkoisille Alpeille!
www.skiholidays.fi


Kenen kanssa sinä haluaisit matkustaa?

Ryhmämatkalla voi kokea ainutlaatuisia elämyksiä, jotka eivät ole mahdollisia omatoimimatkalla. Riippumattomana yrityksenä pystymme tarjoamaan joustavuutta ja vaihtoehtoja matkan suunnittelussa. Olemme valikoineet yhteistyökumppanimme huolella, joten käytössäsi ovat parhaat palveluntarjoajat maalla ja ilmassa, niin kotimaassa kuin maailmallakin. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että matka on suunniteltu tilaustyönä juuri sinun tarpeita ja toiveita vastaavaksi.

Matkaehdotelmia

Ammattitaitoiset matkansuunnittelijamme huolehtivat kaikista matkaan liittyvistä järjestelyistä. Halutessasi asioit aina saman henkilön kanssa, joka tietää ja tuntee juuri sinut ja yrityksesi tarpeet. Matkan onnistumisen kannalta on tärkeää tietää pienimmätkin toiveesi ja odotuksesi. Räätälöimme antamasi budjetin mukaisesti yrityksellesi sopivan matkaohjelmakokonaisuuden.

 

Miksi opastetulle ryhmämatkalle?

 

  • - Ryhmässä on turvallista matkustaa
  • - Hyvä ryhmähenki mukavassa porukassa tuo matkaan
  • - Valmiiksi mietityt ohjelmat
  • - Suomenkielinen opastus säästää aikaa kohteessa etsiskelyltä, saa tietoja mitä tehdä, miten toimia omallakin ajalla jos sitä jää, vinkkejä esim. ravintoloista, museoista jne.
  • - Useimmiten paikalliset suomenkieliset oppaat, jotka ovat asuneet pitkään paikan päällä ja tuntevat paikalliset olot ja pystyvät kertomaan sen maan ajankohtaisista asioista
  • - Matkalla näin saa uutta mielenkiintoista tietoa ja oppii uusia asioitakin
  • - Vain ryhmille on mahdollista järjestää monia mukavia ohjelmia
  • - Suomenkielisellä opastuksella, esim viininkorjuuta, kierroksia ja bussikuljetuksia kohtuuhintaan

 

Yhteydenotot

020 155 6650

Kannuste- ja kokousmatkat

Vieraassa ympäristössä tutut asiat nähdään uudessa valossa. Kiireisessä työympäristössä työskentelevälle jo lyhyt lentomatka voi olla tarpeellinen hengähdyshetki, jonka aikana voi rauhassa koota ajatuksia. Me huolehdimme kokouksillesi parhaat puitteet, paikat ja palvelut, jotta voit keskittyä olennaiseen – onnistuneeseen kokoukseen. Matkaohjelman suunnittelun lisäksi avustamme tarvittaessa koko kannusteohjelman suunnittelussa.

 

Myös harrasteteemasta teemme ryhmällesi hienon elämyspäivän. Teemaesimerkkejä: carting, keilaus, paintball, kokkikoulu, viini ja gourmet. Yhdistä kokous- ja teemamatka!

Kulttuurimatkat

Olipa lempimusiikkiasi ooppera, jazz tai vaikkapa rock järjestämme matkan toivekonserttiisi. Kokoa oma porukkasi (min 10 hlö) ja anna osaavien ryhmämatkasuunnittelijoidemme hoitaa kaikki käytännön järjestelyt. Matkan teemana voisi olla esim. taide-elämyksiä Louvressa, nykytaidetta galleriakierroksella tai vaikkapa elämyksellinen gourmet-illallinen upeassa ravintolassa.

 

Mikäli ryhmä haluaa itsekin osallistua ja tehdä käsillään, suosittelemme maalaus- tai keramiikkakurssia. Lisäksi vierailut viinitiloilla tai gourmet-kokkien opissa tarjoavat hauskoja yhdessäolon hetkiä ja tiivistävät ryhmän yhteenkuuluvuuden tunnetta.