Hotel Hafnia

Hotel Hafnia sijaitsee Tórshavnin vanhassakaupungissa, Áarvegur-pääkadulla. Kattoterassilta on panoraamanäkymät kaupungin satamaan ja keskustaan. Hotellia ympäröivillä kaduilla on kauppoja ja ravintoloita. Luonnontieteellinen museo on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellissa on 74 huonetta, ravintola, kahvila, baari, kattoterassi, kokoushuoneita sekä sauna. Suurin osa hotellin huoneista on uusittu. Huoneissa on suihku/kylpyamme, vessa, puhelin, radio, hiustenkuivain, minibaari ja ilmainen wi-fi.

Hotellin ravintola tarjoilee kansainvälisiä ruokia sekä Färsaarten erikoisuuksia. Buffetaamiainen valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Kafé Kasparista saa sämpylöitä, salaatteja ja kotona leivottuja tuotteita.

Osoite: Aarvegur 4-10, FO-100 Torshavn
Keskustaan:
0 km

Valmiit matkapaketit alk. 3 vrk 920 €

Hinta sisältää edestakaiset reittilennot, lentolippuun merkityt verot ja maksut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti. Kysy lapsihinnat matkatoimistosta!