Hotel Foroyar

Rauhallisen designhotellin luonnonruohokatto sopii yhteen ympäröivän vehreän maaseudun kanssa. Karu paikallinen maisema on suosittu vaeltajien keskuudessa. Hotel Føroyar on tanskalaisten arkkitehtien Friis & Moltke suunnittelema. Huoneissa on rauhalliset värit ja valoisa moderni sisustus. Hotelli sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Tórshavnin keskustasta ja n. 3 minuutin ajomatkan päässä Nordic House -kulttuurikeskuksesta. Vanha kaupunki, Tinganes, on 3 km:n päässä. Hotellista on hienot näkymät Nolsoyn saarelle ja Tórshavnin kaupunkiin.

Hotel Føroyarissa on 106 huonetta, kokoushuoneita, ravintola sekä kahvila/baari. Huoneissa on suihku/kylpyamme, vessa, puhelin, televisio, hiustenkuivain, minibaari ja internet. Hotellissa Wi-Fi on ilmainen. Perinteistä Färsaarten ruokaa ja kansainvälisiä annoksia tarjoillaan hotellin Koks-gourmetravintolassa. Asiakkaat voivat nauttia panoraamanäkymistä vuonolle, kaupunkiin ja ympäröivään vehreyteen.

Osoite: Oyggjarvegur 45, FO-100 Torshavn
Keskustaan:
2 km

Valmiit matkapaketit alk. 3 vrk 890 €

Hinta sisältää edestakaiset reittilennot, lentolippuun merkityt verot ja maksut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa. Matkat on hinnoiteltu edullisimman lentovarausluokan mukaan. Jos kyseinen varausluokka on täynnä, matkan hintaan tulee lisämaksu. Paikkoja rajoitetusti. Kysy lapsihinnat matkatoimistosta!

Kuvat