Adventures from South to North -autopaketti

Vuonna 2007 Färsaaret valittiin National Geographic Traveler -lehdessä maailman houkuttelevammiksi saariksi. Lähde omatoimiselle autopakettimatkalle tutustumaan aitoon ja lähes koskemattomaan saaristoon, jolla on rikas kulttuuri, upeat vihreät maisemat ja hyvin säilynyt luonto!

Ajankohta: 6 päivää, kesäkaudella

alk. 830 €/hlö

Varaa

Matkaohjelma

 • Päivä 1. Saapuminen Färsaarille

  Ensimmäinen päivä Färsaarilla. Nouda vuokra-auto lentokentältä, ja vietä päivä tutustuen Vágar-saareen. Aja Gásadalurin kylään, jossa pääset nauttimaan upeista maisemista ja alas mereen virtaavasta vesiputouksesta. Yöpyminen Vágarissa.

 • Päivä 2. Mykines – Pohjois-Atlantin helmi

  Päivän kohokohta on Mykinesin lintusaari. Jätä autosi Sørvágurin satamaan, jossa vaihdat kulkuvälineeksi veneen (lisämaksusta). Merimatkalla ehdit nauttia upeista maisemista, ja bongata värikkäitä lunneja. Mykinesin saarella kannattaa käydä katsomassa paikallista majakkaa ja piipahtaa vaikka kahvilla. Mukavan päivän jälkeen alkaa paluumatka Sørváguriin, josta matka jatkuu Tórshavniin yöksi.

 • Päivä 3. Suðuroy ja Akrabergin majakka

  Matkaa lautalla Tórshavnista Suðuroyn saarelle, joka tunnetaan hyvänä patikointikohteena. Käy katsomassa Akrabergin majakkaa saaren läntisimmässä kolkassa. Famjinin kylä on myös vierailun arvoinen. Tvøroyrissa voit nauttia kahvin kotoisassa kahvilassa tai sataman pubissa. Yöpyminen Suðuroyssa.

 • Päivä 4. Tórshavn ja Kirkjubøur

  Palaa Tórshavniin lautalla. Kävele vanhankaupungin läpi, ja nauti värikkäistä puutalokortteleista. Käy tutustumassa Kirkjubøuriin, joka on maan kulttuurihistoriallinen keskus. Tórshavnissa on useita hyviä ravintoloita ja kahviloita. Yöpyminen Tórshavnissa.

 • Päivä 5. Taiteilijoita, kalliomuodostumia ja värikkäitä kyliä

  Aja Streymoyn läpi, ja ohita vanha valaanpyyntiasema Við Áir. Ylitettyäsi sillan Eysturoyn saarelle, jatka matkaa panoraamareittiä pitkin kohti Eiðin kylää. Näe jättiläiseksi ja noidaksi nimetyt mahtipontiset kivimuodostelmat ja saaren korkein vuori, Slaettaratindur.

  Käy myös tutustumassa Gjøgvin kylään, joka tunnetaan kauniista luonnonsatamastaan. Jatka matkaa merenalaisen tunnelin läpi (tunnelimaksu n. 100 DKK ei sisälly hintaan) Klaksvíkiin, Färsaarten toiseksi isoimpaan kaupunkiin. Tunneli on koristeltu färsaarelaisen taiteilijan, Tróndur Paturssonin, valotaiteella. Saavuttuasi Klaksvíkiin, käy vierailulla Kristianinkirkossa ja sen taidenäyttelyssä kellaritiloissa. Yöpyminen Pohjoissaarilla.

 • Päivä 6. Paluu Suomeen

  Matkalla lentokentälle ehdit vielä halutessasi käydä kiehtovalla kahden tunnin veneretkellä Vestmannan lintukallioilla (lisämaksusta). Veneretkellä kuljetaan useiden kallioiden ja luolien ohi – pääset näkemään kaiken lähietäisyydeltä! Matkalla voi myös pysähtyä ainutlaatuisessa SagaMuseumissa tutustumassa Färsaarten viikinkihistoriaan. Jatka matkaa lentokentälle, minne palautat vuokra-auton. Matka päättyy.

Hinnasto

2020 / Adventures from South to North / alk. hinnat €/hlö
6 päivää / 5 yötä2hh1hh
Yöpyminen hotelleissa9651533
Yöpyminen B&B-majataloissa8301286

 

Majoittuminen hotelleissa tai Bed & Breakfast -majataloissa (jaettu suihku ja wc).

 

Hintaan sisältyy:

 • autonvuokraus (kategoria A)
 • CDW-vakuutus ja rajoittamattomat ajokilometrit
 • 5 yön majoitus aamiaisineen hotelleissa tai B&B-majataloissa valinnan mukaan
 • lauttamatka Suðuroyhin (päivä 3)
 • lauttamatka Tórshavniin (päivä 4)

 

Hintaan ei sisälly:

 • lennot Suomesta
 • tunnelimaksut
 • matka- ja peruutusvakuutukset

 

Lisämaksulliset palvelut:

Päivä 1: Illallinen hotelli Vágarissa
Päivä 2: Retki Mykinesille sis. picnic-lounas ja opastettu kävelyretki
Päivä 3: Opastettu geologiakierros Suðuroyssa
Päivä 4: Opastettu kävelyretki Tórshavnissa
Päivä 4: Pöytävaraus ravintolaan Tórshavnissa
Päivä 5: Vierailu paikalliseen kotiin Søldarfjørðurissa
Päivä 6: Veneretki Vestmanna-kallioille

Muuta tietoa

Varaukset
Färsaarten autopaketti varaukset tulee tehdä viimeistään yksi kuukausi ennen lähtöä. Hintojen saatavuus vaihtelee kysynnän ja lentokapasiteetin mukaan. Päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Aikaisempi saapuminen
Voit saapua Färsaarille aikaisemmin ja viipyä haluamasi määrän öitä lisämaksusta. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

Varausmaksu 15 €