Adventures from South to North -autopaketti

Vuonna 2007 Färsaaret valittiin National Geographic Traveler -lehdessä maailman houkuttelevammiksi saariksi. Lähde omatoimiselle autopakettimatkalle tutustumaan aitoon ja lähes koskemattomaan saaristoon, jolla on rikas kulttuuri, upeat vihreät maisemat ja hyvin säilynyt luonto!

Ajankohta: 6 päivää, kesäkaudella

alk. 840 €/hlö

Varaa

Matkaohjelma

Huom! Lennot Suomesta eivät sisälly matkan hintaan. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme.

 • Päivä 1. Saapuminen Färsaarille

  Ensimmäinen päivä Färsaarilla. Nouda vuokra-auto lentokentältä, ja vietä päivä tutustuen Vágar-saareen. Aja Gásadalurin kylään, missä pääset nauttimaan upeista maisemista ja alas mereen virtaavasta vesiputouksesta. Yöpyminen Vágarissa.

 • Päivä 2. Mykines – Pohjois-Atlantin helmi

  Toisen päivän aktiviteetiksi suositellaan lisämaksullista retkeä Mykinesin lintusaarelle. Jätä autosi Sørvágurin satamaan, jossa vaihdat kulkuvälineeksi veneen. Merimatkalla ehdit nauttia upeista maisemista, ja bongata värikkäitä lunneja. Saarella ehditään tutustua paikalliseen majakkaa tai piipahtaa vaikka kahvilla. Mukavan päivän jälkeen alkaa paluumatka Sørváguriin, josta matka jatkuu vuokra-autolla Tórshavniin. Yöpyminen Tórshavnissa.

 • Päivä 3. Suðuroy ja Akrabergin majakka

  Matkaa lautalla* Tórshavnista Suðuroyn saarelle, joka tunnetaan hyvänä patikointikohteena. Käy katsomassa Akrabergin majakkaa saaren eteläisimmässä kolkassa ja kauniita panoraamamaisemia Beinisvørðin huipulla. Dramaattisten kalliomaisemien ympäröimä Famjinin kylä on myös vierailun arvoinen. Tvøroyrissa näet historiallisia tanskalaisia kaupparakennuksia. Yöpyminen Suðuroyssa.

  *lauttamaksu ei sisälly matkan hintaan

 • Päivä 4. Tórshavn ja Kirkjubøur

  Palaa Tórshavniin lautalla*. Kävele vanhankaupungin läpi, ja nauti värikkäistä puutalokortteleista. Käy tutustumassa Kirkjubøuriin, joka on maan kulttuurihistoriallinen keskus. Tórshavnissa on useita hyviä ravintoloita ja kahviloita. Yöpyminen Tórshavnissa.

  *lauttamaksu ei sisälly matkan hintaan

 • Päivä 5. Taiteilijoita, kalliomuodostumia ja värikkäitä kyliä

  Aja Streymoyn läpi, ja ohita vanha valaanpyyntiasema Við Áir. Ylitettyäsi sillan Eysturoyn saarelle, jatka matkaa panoraamareittiä pitkin Eiðin kylää. Näe jättiläiseksi ja noidaksi nimetyt mahtipontiset kivimuodostelmat ja saaren korkein vuori, Slættaratindur. Käy myös tutustumassa Gjógvin kylään, joka tunnetaan kauniista luonnonsatamastaan.

  Jatka matkaa merenalaisen tunnelin läpi* Klaksvíkiin, Färsaarten toiseksi isoimpaan kaupunkiin. Tunneli on koristeltu färsaarelaisen taiteilijan, Tróndur Paturssonin, valotaiteella. Saavuttuasi Klaksvíkiin, käy vierailulla Kristianinkirkossa ja sen kellaritilojen taidenäyttelyssä. Yöpyminen Pohjoissaarilla.

  *tunnelimaksu ei sisälly matkan hintaan

 • Päivä 6. Paluu Suomeen

  Matkalla lentokentälle ehdit vielä halutessasi käydä kiehtovalla kahden tunnin veneretkellä Vestmannan lintukallioilla (lisämaksusta). Veneretkellä kuljetaan useiden kallioiden ja luolien ohi – pääset näkemään kaiken lähietäisyydeltä! Matkalla voi myös pysähtyä ainutlaatuisessa Saga Museumissa tutustumassa Färsaarten viikinkihistoriaan. Jatka matkaa lentokentälle, minne palautat vuokra-auton. Matka päättyy.

Hinnasto

2021 / Adventures from South to North / alk. hinnat €/hlö
6 päivää / 5 yötä2hh1hh
Yöpyminen hotelleissa9751 543
Yöpyminen B&B-majataloissa8401 296

 

Matkoja saatavilla päivittäin touko-elokuussa 2021.

Majoittuminen hotelleissa tai Bed & Breakfast -majataloissa (jaettu suihku ja wc).

 

Hintaan sisältyy:

 • autonvuokraus (kategoria A)
 • auton nouto lentokentältä
 • CDW-vakuutus ja rajoittamattomat ajokilometrit
 • 5 yön majoitus aamiaisineen hotelleissa tai B&B-majataloissa valinnan mukaan

 

Hintaan ei sisälly:

 • lennot Suomesta
 • tunneli- ja lauttamaksut saarten välillä
 • matka- ja peruutusvakuutukset
 • varausmaksu 15 €

 

Lisämaksulliset palvelut:

Päivä 2: Retki Mykinesille sis. opastettu kävelyretki
Päivä 3: Opastettu geologiakierros Suðuroyssa
Päivä 4: Opastettu kävelyretki Tórshavnissa
Päivä 4: Pöytävaraus ravintolaan Tórshavnissa
Päivä 6: Veneretki Vestmanna-kallioille

Muuta tietoa

Varaukset
Färsaarten autopaketti varaukset tulee tehdä viimeistään yksi kuukausi ennen lähtöä. Hintojen saatavuus vaihtelee kysynnän ja lentokapasiteetin mukaan. Päivän hinnat ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Aikaisempi saapuminen
Voit saapua Färsaarille aikaisemmin ja viipyä haluamasi määrän öitä lisämaksusta. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

Varausmaksu 15 €