Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

MDM Hotel ★★★


Hyvät peruspalvelut tarjoava viihtyisä hotelli aivan Varsovan keskustan ytimessä. Vanhan kaupungin torille matkaa noin 5 kilometriä.


Valitse »
 

Mercure Hotel Grand ★★★★


Grand Hotel sijaitsee Varsovan sydämessä lähellä ostos- ja businesskeskusta keskusrautatieaseman ja kansallismuseon välissä kävelymatkan päässä vanhasta kaupungintalosta ja kuninkaanlinnasta.


Valitse »
 

Polonia Palace Hotel ★★★★


Sijaitsee Varsovan keskustassa 0,8 km päässä Kulttuurin-ja tieteen palatsista sekä vanhan kaupungin aukiosta.

Hotellissa ravintola, baari, huonepalvelu, kuntoilutila ja konferenssitila.


Valitse »
 

The Westin Warsaw ★★★★★


Nykyaikainen ja tyylikäs viiden tähden hotelli sijaitsee kaupallisella alueella Jana Pawla II:ssa, yhdellä Varsovan pääkaduista. Vanhaan kaupunkiin on matkaa noin 2 kilometriä.


Valitse »


Esittely

Puolan pääkaupunki Varsova on kuin tuhkasta nuortuneena nouseva feeniks-lintu. Toisessa maailmansodassa täysin tuhoutunut vanha kaupunki on rakennettu uudelleen upeaan 1600- ja 1700-lukujen asuunsa.

Elävä ja koristeellinen vanhan kaupungin tori kahviloineen ja käsityöläisineen on Varsovan tunnus. Kellareiden uumenissa on viihtyisiä olut- ja viinitupia, jotka tarjoavat myös ruokaa perinteisestä puolalaisesta kansainvälisiin gourmetherkkuihin.

Kulttuurin ystävälle tämä Frederic Chopinin kotikaupunki on unelmien täyttymys. Teatteria, balettia, ulkoilmakonsertteja, Mozart-festivaalit, urkumusiikkia, jazzia... Kävele välillä Lazienki-puistossa tai kävelykaduilla, piipahda bistrossa tai kahvilassa.

 

Lue lisää Varsovan matkailutoimiston sivuilta ja Puolan matkailutoimiston sivuilta.

 


Vorsava Top 5


1. Tutustu Varsovan vallankumousmuseon kiehtovaan näyttelyyn
2. Nauti Lazienkin puiston rauhallisesta tunnelmasta
3. Tutki vanhan kaupungin kiemurtelevat kujat
4. Vieraile Frederick Chopinin nimikkomuseossa
5. Näe Varsovan yliopiston kirjaston katolla sijaitseva kaunis puutarha

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort