Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Austria Trend Hotel Bratislava ★★★★


Austria Trend Hotel Bratislava sijaitsee Bratislavan kaupungin keskustassa aivan kävelykadun tuntumassa, kävelymatkan päässä Presidentinlinnasta ja Arkkipiispan palatsista.


Valitse »
 

Hotel Danubia Gate Bratislava ★★★★


Moderni ja viihtyisä hotelli 1 km päässä Bratislavan vanhasta kaupungista ja Grassalkovic-palatsista. Lähistöllä ovat mm. Sininen kirkko, Arkkipiispan palatsi, Pyhän Martin kirkko, Uusi silta ja Bratislavan linna.


Valitse »
 

Marrol's Boutique Hotel ★★★★★


Sijaitsee Bratislavan historiallisen keskustan sydämessä, kävelymatkan päässä Slovakian Kansallisteatterista, Raatihuoneesta ja Pyhän Martinin katedraalista.


Valitse »


Esittely

Slovakian pääkaupunki Bratislava on pieni historiallinen kaupunki, joka sijaitsee Tonavan rannalla Slovakian lounaisosassa vain 50 kilometrin päässä Wienistä. Matkapakettimme Bratislavaan sisältävät lennot Wieniin ja hotellimajoituksen Bratislavassa.


Bratislavan kaunis vanha kaupunki on lähestulkoon kokonaan pyhitetty jalankulkijoille. Kirkot, kaupungin muurit ja palatsit huokuvat historiaa vuosisatojen takaa ja paras tapa nauttia tunnelmasta onkin tutkia kaupunkia jalan. Lepohetken voi suoda itselleen vehreissä puistoissa varjoisan puun alla tai viihtyisässä kahvilassa tai ravintolassa, sään salliessa tietenkin ulkona istuen.

Tärkeimmät nähtävyydet ovat St. Martinin katedraali, Bratislavan linna, Sininen kirkko, Slovakian kansallisgalleria ja Bratislavan kaupungin galleria.

 

Lue lisää Bratislavan matkailutoimiston sivuilta.

 


Bratislava Top 5


1. Tee löytöjä vanhan kaupungin pikkuliikkeissä

2. Nauti näköalasta Uuden sillan tornin UFO –tasanteelta

3. Tutustu kauniiseen Bratislavan linnaan

4. Näe historiallinen Pyhän Mikaelin portti

5. Vieraile yhdessä Slovakian kansallismuseon näyttelyssä

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort