F1-matkat

Matkoja ei löytynyt.

Osakilpailut

Kilpailuohjelma 2020
AjankohtaOsakilpailuRataSijainti
14.6.2020Kanadan Grand PrixCircuit Gilles VilleneuveMontreal
28.6.2020Ranskan Grand PrixCircuit Paul RicardLe Castellet
5.7.2020Itävallan Grand PrixRed Bull RingSpielberg
19.7.2020Britannian Grand PrixSilverstone CircuitSilverstone
2.8.2020Unkarin Grand PrixHungaroringMogyoród
30.8.2020Belgian Grand PrixCircuit de Spa-FrancorchampsStavelot
6.9.2020Italian Grand PrixAutodromo Nazionale MonzaMonza
20.9.2020Singaporen Grand PrixMarina Bay Street CircuitSingapore
27.9.2020Venäjän Grand PrixSotši AutodromSotši
11.10.2020Japanin Grand PrixSuzuka CircuitSuzuka
25.10.2020Yhdysvaltain Grand PrixCircuit of the AmericasAustin, Texas
1.11.2020Meksikon Grand PrixAutódromo Hermanos RodríguezMexico City
15.11.2020Brasilian Grand PrixAutódromo José Carlos PaceSão Paolo
29.11.2020Abu Dhabin Grand PrixYas Marina CircuitAbu Dhabi
Peruttu, ei ajeta kaudella 2020Australian Grand PrixMelbourne Grand Prix CircuitMelbourne
Siirretty, uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemminBahrainin Grand PrixBahrain International CircuitSakhir
Siirretty, uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemminVietnamin Grand PrixHanoi Street CircuitHanoi
Siirretty, uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemminKiinan Grand PrixShanghai International CircuitShanghai
Siirretty, uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemminHollannin Grand PrixCircuit ZandvoortZandvoort
Siirretty, uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemminEspanjan Grand PrixCircuit de Barcelona-CatalunyaMontmeló
Peruttu, ei ajeta kaudella 2020Monacon Grand PrixCircuit de MonacoMonaco
Siirretty, uusi kisapäivä ilmoitetaan myöhemminAzerbaidzanin Grand PrixBaku City CircuitBaku

Hyvä tietää

Matkan varaaminen

Varauksen voi tehdä Saga Matkojen online-varaamosta, toimistosta, varauslomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla.

 

Matkustusasiakirjat

Suomen kansalainen tarvitsee kohdemaasta riippuen voimassa olevan henkilökortin, passin ja/tai viisumin. Tarkista passi- ja viisumivaatimukset matkatoimistostasi hyvissä ajoin ennen matkaa. EU-maihin matkustava Suomen kansalainen tarvitsee kohdemaasta riippuen voimassa olevan passin tai henkilökortin. Tarkista henkilökortin kelpoisuus kohdemaahasi ennen matkaa. Henkilökortti käy matkustusasiakirjaksi vain, jos se on myönnetty 1.3.1999 jälkeen (ei väli-aikaiseksi). Suosittelemme kuitenkin passia matkustusasiakirjaksi.

Passi vaaditaan seuraaviin kohteisiin: Australia, Bahrain, Vietnam, Kiina, Azerbaidžan, Kanada, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia ja Abu Dhabi. Kohdemaa saattaa vaatia, että passin tulee olla voimassa tietyn ajan myös matkan jälkeen. Useaan näistä maista tarvitaan myös sähköinen matkustuslupa tai viisumi. Tarkista matkustusasiakirjavaatimukset kyseisen maan edustustosta.

Matkanjärjestäjä ei palauta matkan hintaa, jos matka peruuntuu tai keskeytyy matkustusasiakirjojen puuttumisen/virheellisyyden vuoksi. Muiden kuin Suomen kansalaisten on itse tarkistettava, vaaditaanko heiltä matkakohteeseen passi tai viisumi. Jos passi/viisumi vaaditaan, tulee asiakkaan itse huolehtia sen hankinnasta. Lisätietoa Suomen kansalaisten matkustusasiakirjavaatimuksista: www.formin.fi

 

Matkatavarat

Kirjattava matkatavara Finnairin Euroopan ryhmälennoilla turistiluokassa: veloituksetta kuljetettava matkatavaramäärä on 1 laukku, joka saa painaa enintään 23 kg ja jonka ulkomittojen summa (korkeus + pituus + leveys) saa olla enintään 158 cm. Käsimatkatavara: Käsimatkatavaroiden sallittu määrä turistiluokassa on 1 laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm ja jonka enimmäispaino on 10 kg.

Kirjattava matkatavara Lufthansan Euroopan ryhmälennoilla turistiluokassa: veloituksetta kuljetettava matkatavaramäärä on 1 laukku, joka saa painaa enintään 23 kg ja jonka ulkomittojen summa (korkeus + pituus + leveys) saa olla enintään 158 cm. Käsimatkatavara: Käsimatkatavaroiden sallittu määrä turistiluokassa on 1 laukku, jonka ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 23 cm ja jonka enimmäispaino on 8 kg.

Käsimatkatavaroihin ei saa pakata teräviä esineitä kuten veitsiä, saksia tai korkkiruuveja. Yhden tupakansytyttimen ja tulitikkuaskin saa kuljettaa vain taskussa. Myös matkustamoon vietävissä nesteissä on rajoituksia. Nesteet kuten voiteet, hajuvedet ja juomat saa kuljettaa enintään 100 ml kokoisissa pakkauksissa ja kaikkien nesteiden tulee mahtua 1 litran kokoiseen läpinäkyvään ja uudelleensuljettavaan muovipussiin.

Lisätietoa: Finavia, Trafi

 

Lentoaikataulut

Matkustajan on hyvä tarkistaa menolennon aikataulu lähtöpäivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Aikataulun voi tarkistaa nettisivuilta Finavia. Jos asiakas jättää käyttämättä menolennon, peruuttaa lentoyhtiö paluulennon automaattisesti eikä sitä voi käyttää. Tällaisissa tapauksissa tulee olla yhteydessä matkanjärjestäjään tai lentoyhtiöön, jotta voidaan varmistaa onko paluulento käytettävissä.

 

Tullimääräykset

Katso Suomen tullimääräykset: www.tulli.fi

 

Hintaan sisältyvät palvelut

Matkojen sisältö vaihtelee kisakohtaisesti. Tarkista matkan sisältö aina ko. matkan \”Hintaan sisältyy\” -kohdasta.

 

Kisaliput

Jos asiakas on tilannut matkapakettiinsa kisaliput, ne lähetetään asiakkaalle kirjattuna kirjeenä postitse tai e-lippuna sähköpostin liitteenä matkadokumenttien mukana. Joissain tapauksissa matkanjohtaja jakaa kisaliput paikan päällä. Vahvistamme toimitustavan sähköposti-ilmoituksella noin kymmenen päivää ennen matkan alkua. Liput on tilattu yhteystyökumppaniemme kautta ja sen vuoksi lipun hintaan lisätään heidän toimituskulunsa.

 

Kuljetukset

Matkat sisältävät lentokenttä- ja kisakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina. Koska kyseessä on F1-matka, kuljetukset kisapaikalle lähtevät aikaisin aamulla (klo 7.00-8.00) ja paluu on yleensä aika-ajojen/kisan jälkeen. Jos et käytä hintaan sisältyviä kuljetuksia, ilmoita siitä etukäteen matkanjohtajalle. Kisaviikonloppuna tiet lentokentille ja kisapaikoille ovat ruuhkaisia, joten varaudu aikaavieviin bussimatkoihin.

 

Kisa-alue

Bussien parkkipaikat selviävät usein vasta kisa-alueelle saavuttaessa, joten eri päivinä saattaa olla eri parkkipaikka. Käyttäessäsi vain paluukuljetusta, huomioi tämä ja tarkista bussin sijainti matkanjohtajalta. Parkkipaikan sijainti, bussin rekisterinumero ja matkanjohtajan matkapuhelinnumero kannattaa aina kirjoittaa muistiin. Kävelymatkat parkkipaikalta katsomoihin voivat olla pitkiä ja tiet huonoja, joten varaa mukaan hyvät kengät. Kisaradalle kannattaa ottaa mukaan auringolta ja sateelta suojaava varustus, vesipullo, korvatulpat ja kiikarit. Älä vie lasisia juomapulloja rata-alueelle, sillä ne poistetaan portilla. Kisalippu tulee säilyttää huolella koko viikonlopun ajan. Jos sinulla on paikka seisomakatsomossa tai numeroimaton istumapaikka, kannattaa paikalle saapua ajoissa, sillä ensimmäisenä saapuvat saavat parhaat paikat.

 

Turvallisuus

Arvoesineet kannattaa jättää kotiin. Säilytä passi, lentoliput ja suuret rahamäärät tallelokerossa. Taskuvarkaita kannattaa varoa kaikkialla, mutta erityisesti lentokentillä, kisapaikalla, kulkuneuvoissa, kaupungilla ja illanviettopaikoissa. Ota matkalle mukaan pari valokopiota passistasi sen katoamisen varalta.

 

Matkavakuutus

Matkan hintaan ei sisälly matkavakuutusta.
Matkavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaisesti mm. äkillisestä sairastumisesta aiheutuvat kustannukset, joita kohdemaan sairaanhoito ei korvaa. Lisäksi matkavakuutus korvaa välttämättömän sairaankuljetuksen kotimaahan. Matkavakuutus sisältää yleensä myös turvan peruutuskulujen kattamiseksi äkillisissä sairastapauksissa. Vakuutukseen on hyvä sisällyttää myös matkatavaroiden arvon kattava matkatavaravakuutus. Huomioi, että joihinkin vakuutuksiin saattaa sisältyä vastuunrajoituskohta, jonka seurauksena on matkustajan oman vastuun laajentuminen. Suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista esim. www.eurooppalainen.fi

 

Eurooppalainen sairaanhoitokortti

Eurooppaan matkustavalla on hyvä olla mukana Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Kortin haltijalla on EU- ja ETA-maissa oikeus saada välttämätöntä sairaanhoitopalvelua äkillisen sairauden hoitoon samaan hintaan kuin kohdemaan väestöllä. Lisätietoa: www.kela.fi

 

Rokotukset

Matkailijan suositeltavia perusrokotuksia ovat jäykkäkouristus, polio ja kurkkumätä. Tarkista kaukokohteiden rokotusohjeet hyvissä ajoin ennen matkaa rokotusasemalta tai netistä: www.rokote.fi

 

Saga Matkojen hotelliluokitus

Käytämme omaa hotelliluokitusta, joka saattaa poiketa maan virallisesta hotellien tasoluokituksesta.
O Vaatimaton
OO Vaatimaton keskitaso
OOO Keskitasoinen
OOOO Hyvätasoinen
OOOOO Korkeatasoinen
Huoneiden taso ei aina vastaa hotellin muuta tasoa. Yhden hengen huoneet ovat yleensä pienempiä kuin kahden hengen huoneet.

 

Hotellimajoitus

Matkapaketin perushintaan sisältyy majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa. Huoneet saa yleensä käyttöön klo 15.00 ja ne tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 10.00-12.00, vaikka esim. paluulennon tai -kuljetuksen lähtöaika olisi vasta illalla. Mikäli matkustaja haluaa pitää huonetta pidempään, ja se on hotellin varaustilanteen mukaan mahdollista, siitä aiheutuvat kustannukset on maksettava paikan päällä suoraan hotelliin. Tarkista hotellista poistuttaessa, että mahdolliset minibaari ym. laskut on maksettu. Jälkikäteen lähetettäviin laskuihin lisätään yleensä reilut laskutuskulut. Muista myös tyhjentää tallelokerosi.

 

Yhden hengen huone

Yksin matkustavan on varattava lisämaksullinen yhden hengen huone, jollei toisin mainita. Yhden hengen huoneita on rajoitetusti.

 

Lapsimatkustajat

Emme suosittele F1-matkoja pienille lapsille, sillä kisakuljetukset voivat olla pitkiä ruuhkien takia ja kisapaikalla on tungosta ja meteliä. Korvat on syytä suojata hyvin. Joillakin kisapaikoilla on ikärajat, jotka tulee tarkista ennakkoon. F1-matkojen hinta on yleensä lapsille sama kuin aikuisille, tarkista matkatoimistostasi.

 

Lähtö Suomesta

Kaikki tämän internet-sivuston lentomatkat lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoasemalla tulee olla hyvissä ajoin ennen lentolippuun merkittyä lähtöaikaa, suositusaika on n. 2 tuntia.

 

Matkaehdot

Noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja Saga Matkojen lisä- ja erityisehtoja.

Ehdot ovat luettavissa sivuillamme:
Yleiset matkapakettiehdot
Saga Matkojen lisä- ja erityisehdot

 

Reklamaatiot

Yleisten matkapakettiehtojen mukaan virheilmoitus on esitettävä matkanjärjestäjälle tai matkanvälittäjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun virhe on havaittu tai virhe olisi pitänyt havaita. Virheestä, joka voidaan korjata matkan aikana, on ilmoitettava matkanjärjestäjälle tai -välittäjälle niin pian kuin mahdollista.

Saga Matkat varaa itselleen kolmen kuukauden käsittelyajan laskettuna kirjallisen reklamaation saapumisesta.