Lontoo

Esittely

Euroopan suurin metropoli on moni-ilmeinen ja kansainvälinen. Lontoossa voidaan aistia lempeän suurkaupungin tunnelmaa sen monissa yhteenkasvaneissa kylissä. Lontoossa on maailmankuuluja nähtävyyksiä, upeita musikaaleja, jalkapalloa, tuhansia pubeja ja punaisia kaksikerroksisia busseja. Käy perinteisten nähtävyyksien lisäksi kirpputoreilla ja eksoottisissa ravintoloissa. Sulattele näkemääsi ja seuraa ihmisvilinää brittiläiseen tapaan kello-viiden-teen tai oluttuopin ääressä. Lontoo ei nuku koskaan.

Ostaa voit lähes mitä tahansa. Portobello Road ja Camden Town –katumarkkinoilla myydään lähes kaikkea, myös käytettyjä tavaroita, Covent Gardenissa on pikkuputiikkeja ja Oxford Streetiltä löydät tunnetuimmat vaatekaupat ja suurimmat tavaratalot. Näkemistä ja tekemistä riittää varmasti, vaikka olisit käynyt Lontoossa jo monta kertaa.

Iso-Britannia kerää mm. Suomesta tulevilta matkustajilta API (Advanced Passenger Information) matkustajarekisteritietoja. Matkustajan tulee itse täyttää APIS-tiedot ennen matkan alkua kyseisen lentoyhtiön sivuilla. Ennakkoon kerättäviä tietoja ovat nimi kokonaisuudessaan, syntymäaika, sukupuoli, passin numero, passin voimassaoloaika, passin myöntämismaa ja kansalaisuus.

Lontoo Top 5

  1.  Innostu British Museumin valtavista kokoelmista
  2.  Käy katsomassa yksi maailmankuuluista musikaaleista
  3.  Käy ostoksilla Brick Lanen vintageliikkeissä
  4.  Nauti kuhisevasta Camden Townista
  5.  Hämmästele Harrodsin tavaratalon hulppeita hintoja