Barcelona

Esittely

Barcelona on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta. Ranta- ja kulttuuriloma yhdistyvät helposti Barcelonassa. Kaupungissa on 12 km pitkä hiekkaranta, mutta myös upeaa arkkitehtuuria. Antonio Gaudin kädenjälki näkyy Sagrada Familian lisäksi Güellin puistossa ja palatsissa sekä Casa Milán ja Battlón taloissa. Barcelonassa on myös mielenkiintoisia museoita, joissa jokaisen taiteesta nauttivan kannattaa vierailla. On Picassoa, Miróa ja jopa Salvador Dalin museo Figueresissa, vain retkimatkan päässä Barcelonasta.

Las Ramblas -kävelykatu on kaupungin sykkivä sydän. Kadun varrelta löytyvät Barcelonan parhaimmat kahvilat ja tapas -baarit, joissa on mukava viettää aikaa. Päivällä kauppiaat tuovat kadulle myytäväksi kukkia ja käsitöitä. Katutaiteilijoita on joka lähtöön: on jonglöörejä ja miimikoita. Kannattaa käydä myös La Boqueria -kauppahallissa, jossa myydään toinen toistaan herkullisempia Katalonian herkkuja. Barcelona tarjoaa myös mahtavat ostosmahdollisuudet. Kauppakeskuksia ja hienostoputiikkeja löytyy ympäri kaupunkia.

Barcelona on tunnettu myös yöelämästään. Illalla kannattaa suunnata Barrio Goticon baareihin, kahviloihin ja diskoihin, joita löytyy myös Eixamplen kaupunginosasta.

Lue lisää Barcelonan matkailutoimiston sivuilta.

Barcelona Top 5

  1. Tutustu Gaudin mestariteoksiin: vieraile Parc Guellissa ja näe upea Sagrada Familia
  2. Kiertele kauniissa goottilaisessa kaupunginosassa
  3. Ihaile Picasson maalauksia Picasso Museumissa
  4. Rentoudu rannalla
  5. Nouse köysiradalla Montjuicin huipulle