Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Espanja

Upea Espanja on houkutellut matkustajia jo vuosien ajan ihanilla rannoilla, herkullisella ruoalla ja mielenkiintoisilla kulttuurikohteilla. Tutustu Saga Matkan kohteisiin!

Kaupungit

 • Barcelona

  Barcelona on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta. Ranta- ja kulttuuriloma yhdistyvät helposti Barcelonassa. Kaupungissa on 12 km pitkä hiekkaranta, mutta myös upeaa arkkitehtuuria. Antonio Gaudin kädenjälki näkyy Sagrada Familian lisäksi Güellin puistossa ja palatsissa sekä Casa Milán ja Battlón taloissa.

  Tutustu

 • Madrid

  Nuorekas ja dynaaminen Madrid on muodin ja muotoilun edelläkävijä. Dramatiikkaan taipuvaista espanjalaista kulttuuria, upeita muistomerkkejä ja kirkkoja kuningaskunnan pääkaupungissa on runsain mitoin. Pradon taidemuseo ja kuninkaanlinna ovat pakollisia nähtävyyksiä.

  Tutustu

 • Bilbao

  Jännittävä baskikaupunki Bilbao on oiva matkakohde kulttuurista ja hyvästä ruoasta nauttiville. Historiallinen kaupunki yllättää moderniudellaan; Bilbao on tunnettu erinomaisesta Guggenheimin taidemuseostaan ja erikoisista rakennushankkeistaan. Vanhan ajan tunnelmaa löytää kuitenkin roppakaupalla värikkäästä Casco Viejon vanhasta kaupunginosasta.

  Tutustu

 • Valencia

  Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki Valencia jää usein turisteille tutumpien Barcelonan ja Madridin varjoon. Kaupunki on kuitenkin loistava matkakohde, jossa tekemistä riittää ja rentoutumisellekin jää aikaa. Tunnelmallinen Valencia hurmaa mahdollisuuksillaan – kaupungista pääse nopeasti rannalle, mutta myös kaupungissa on paljon nähtävää ja tehtävää.

  Tutustu

 • Alicante

  Välimeren rannikolla, Costa Blancalla, sijaitseva Alicante on suosittu kulttuurikaupunki ja rantalomakohde. Merellinen Alicante viehättääkin mahdollisuuksillaan. Historiallisessa kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa: nauti kaupungin tunnelmasta palmujen reunustamilla kävelykaduilla tai kiertele kauniissa vanhassa kaupungissa.

  Tutustu