Baltian ryhmämatkaehdotelmat

Itä-Viron ja Peipsin länsirannan kierros

Koe ja näe Itä-Viron ja Peipsin länsirannan parhaat palat! Ihastelemme Valasten vesiputousta ja Peipsin järveä ympäristöineen. Vierailemme mm. Rakveren linnassa, Kohtla- Nõmmen kaivosmuseossa, Pühtitsan nunnaluostarissa, Jänedan kartanossa ja jääkausikeskuksessa Äksissa. Tutustumme myös vanhauskovaisten kyliin ja elämäntyyliin, ja lounastamme sipuli-kalaravintolassa. Tartossa ja Narvassa kaupunkikierrokset.

Viron Kartanokierros

Kartanokierroksella päästään näkemään Viron kauneimmat kartanot, linnat ja rauniot. Matkalla käydään mm. Põhjakan, Olutsveren ja Eiveren kartanoilla. Näemme myös Alatskivin ja Sangasten linnat. Maistelemme paikallisia viinejä, ja nautimme yhdessä Viron värikkäästä menneisyydestä.


Länsi-Viron saarikierros

Lähde tutustumaan Hiidenmaan ja Vormsin saarten kauneimpiin kolkkiin! Ihastu Länsi-Viron ainutlaatuiseen luontoon. Näe saarten vanhat kartanot ja kirkot. Ihastele Itämeren vanhinta majakkaa. Kiertele historiallisella vironruotsalaisella alueella ja herkuttele paikallisessa krouvissa. Matkaan kuuluu myös kaupunkikierros Haapsalun keskustassa.

Esittelemme tällä sivulla malliohjelmia ryhmille (min. 10 hlöä). Matkaohjelmat ovat muokattavissa ryhmän toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva matka!