Kylpylämatka Ischian saarelle

Vehreä Ischian saari Italiassa on kuuluisa terveellisistä mineraalivesilähteistään ja kylpylöistään. Lähde rentoutumaan ja keräämään voimia talven varalle tänne hyvinvointikeitaalle! Matkalla myös laulujen Napoli, Pompeji Vesuviuksen juurella ja ihanat näkymät Napolinlahdelle. 

Lue lisää »

Irlannin kiertomatka

8 päivän kiertomatkalla Irlannissa pääsemme näkemään maan ihastuttavimmat kylät ja kaupungit, upeimmat maisemat ja mielenkiintoisimmat nähtävyydet. Kiertomatkan aikana pysähdellään lounastamaan ihastuttavissa irlantilaiskylissä, ajetaan kauneimpia maisemareittejä pitkin ja nähdään miksi Irlanti kuuluu Euroopan rakastetuimpiin matkakohteisiin!

Lue lisää »

Pariisi ja Normandian maihinnousurannikko

Matka juhlavuoden kunniaksi! Lähde ikimuistoiselle kiertomatkalle liittoutuneiden maihinnousunäyttämölle muistelemaan historiallisia tapahtumia 70 v sitten! Tutustumme myös helmiäisrannikon kylpyläkaupunkiin, eleganttiin Deauvilleen, taiteilijoiden suosimaan valon kaupunkiin Honfleuriin, impressionismin isän Claude Monet’n kotimuseoon japanilaisine puutarhoineen ja calvadosin tuotantoon. Aluksi vietämme pari päivää romanttisessa Pariisissa ja lopuksi yövymme keskiaikaisessa Rouenissa.

Lue lisää »

Skotlannin kiertomatka

Lähde viettämään ainutlaatuisia lomapäiviä Skotlannin upeaan luontoon! Matkaamme Skotlannin mielenkiintoisimpien alueiden läpi ja näemme niiden tärkeimmät nähtävyydet. Pysähdymme Skotlannin kauneimmilla linnoilla, idyllisimmissä pikkukylissä ja tietenkin Edinburghin historiallisessa kaupungissa.

Lue lisää »

Satumainen Mosel ja Luxemburg

Lähde lomalle Mosel-joen maisemiin ihastuttavalle viininviljelysseudulle. Joen molemmin puolin kohoavat viinirinteet ja niiden lomassa lukuisat linnat ja viehättävät pikkukylät. Hotellimme ovat niin Reinin kuin Mosel-joenkin tuntumassa. Näe vanha roomalainen Trierin kaupunki, josta teemme retken Luxemburgin suurherttuakuntaan.

Lue lisää »

Kesäinen Berliini

Lähde elävään ja monipuoliseen Berliiniin! Ajankohtainen, vihreä ja kylämäinenkin kaupunki on innostava matkakohde. Historiaa ja nostalgiaa riittää joka makuun. Tutustumme kaupunkiin kattavalla kaupunkikierroksella, risteilemme Spree-joella ja vierailemme museoissa.

Lue lisää »

Pohjois-Italian helmet

Toteuta unelmasi ja lähde kokemaan ainutlaatuinen Venetsia, elegantti, historiallinen Padova, romanttinen Verona, satumainen Garda ja tyylikäs Milano, ja mikä parhainta - kaikki samalla matkalla. Aristokraattien huvilat, viininmaistajaiset, markkinat, kanavat, kauneutta ja keskiaikaa mahtuu tähän elämysten matkaan!

Lue lisää »

Budapest, Balaton ja paprikanpoimintaa

Lähde viettämään syyslomaa sadonkorjuuaikaan ystävälliseen Unkariin! Osallistu unkarilaiseen elämänmenoon, korjaa punaisia paprikoita pellolla, tee laiva-ajelu Balatonilla, ajele pustalla hevosvaljakolla ja herkuttele kievarissa unkarilaisen pöydän antimilla. Ihaile maisemia kauniilla Tihanyin niemimaalla, vieraile apottikirkossa ja maistele Balatonin viinejä viinikellarissa. Tutustu Budapestiin, Tonavan kuningattareen.

Lue lisää »

Unelmien Italia

Lähde mukaan unelmien Italiaan, kauniille Caprille, ihastuttavalle Amalfin rannikolle ja iki-ihanaan Roomaan! Vierailemme myös historiallisissa kohteissa, Montecassinon luostarissa, Pompejissa, Pietarinkirkossa ja hurmaavassa Villa D Esten puutarhassa, joka on puutarhasuunnittelun mestariteos loputtomine suihkulähteineen.

Lue lisää »

Agatha Christien kotiin

Miss Marple, Hercule Poirot, Agatha Christie. Jännittävät aiheet, kauniit maisemat, Art Deco -arkkitehtuuri. Pienet kylät, vanhat kirkot, jokimatka, Dartmoorin nummet sekä benediktiinimunkkien luostari. Buckinghamin palatsi Lontoossa. Kaikki tämä kuuluu ohjelmaamme, kun matkaamme ensin Agatha Christien kotiseudulle Torquayhin ja tulemme sieltä Poirotin kotikaupunkiin Lontooseen.

Lue lisää »

Tulppaaneja ja tuulimyllyjä

Pääsiäismatka keväiseen Hollantiin. Lähde ihailemaan kukkaloistoa Hollannin kevääseen! Ihailemme hehkuvia värejä Keukenhofin kukkaparatiisissa, käymme Delftin idyllisessä posliinikaupungissa, maaseuturetkellä ja juustotilalla. Tutustumme Amsterdamiin kanavaristeilyllä ja kiertoajelulla.

Lue lisää »