Lentopaketit syksylle nyt parhaaseen hintaan

Saagojen saari hurmaa myös syksyllä

Oletko suunnitellut lomamatkaa Islantiin? Nyt kun matkustaminen on normalisoitunut, alkavat kesän matkat olla jo hyvin täynnä. Jos et ole vielä ehtinyt varata matkaa, hätä ei ole tämän näköinen. Islantiin pääsee vielä syksyksi erinomaiseen hintaan!

Alkusyksy onkin Islannissa ihanaa aikaa: saarella on vähemmän turisteja, luonto on pukeutunut kauneimpiin ruskaväreihin ja jos onni on myötä, saattaa taivaalla tanssahdella jo revontuliakin. Syksyinen matka ei siis ole ollenkaan huono vaihtoehto.

Saga Matkojen kautta varaat helposti kaikki palvelut Islannin lomallesi. Voit koota matkapaketin Icelandairin suorista lennoista, hotellimajoituksesta, lentokenttäkuljetuksista sekä toiveidesi mukaisista retkistä. Näitä elementtejä yhdistelemällä autamme sinua tekemään matkasta juuri oman näköisesi.

Icelandair vie sinut perille

Islantiin on todella helppo päästä lomailemaan, sillä Icelandair lentää suorin lennoin Helsingistä Keflavikin lentoasemalle lähes päivittäin. Lentoaika on noin 3,5 tuntia, ja lentoasemalta Reykjavikiin on noin 60 minuutin ajomatka.

Mutta miksi valita juuri Icelandair?

 • Islantilainen lentoyhtiö yli 80 vuoden kokemuksella. Icelandairin juuret löytyvät Akureyristä, Pohjois-Islannista, missä yhtiö perustettiin alunperin nimellä Flugfélag Akureyrar vuonna 1937. Vuosien vieriessä lentoyhtiö on ollut merkittävä osa islantilaista ilmailuhistoriaa ja se on kasvanut suureksi kansainväliseksi lentoyhtiöksi.
 • Tutustu kulttuuriin jo lennolla. Lentomatkan aikana voit esimerkiksi tutustua islantilaiseen musiikkiin tai katsoa islantilaisen elokuvan. Toki löydät myös paljon muuta kansainvälistä viihdettä istuimesi eteen kiinnitetystä kosketusnäytöstä.
 • Maista pala Islantia. Lennon ruokalistalta löytyy islantilaisia välipaloja, kuten hjónabandssæla-kakkua ja Suomessakin myynnissä olevaa skyr-rahkaa. Lennolla tarjoiltu vesi puolestaan on islantilaista lähdevettä, jota he ylpeänä pitävät maailman parhaalta maistuvana vetenä.
 • Voit halutessasi kompensoida hiilijalanjälkesi. Icelandairin hiililaskuri auttaa sinua laskemaan lentosi hiilijalanjäljen ja hyvittämään sen. Tällä hetkellä kompensointihyvitykset käytetään metsien viljelyyn. Lue lisää

Aloita loman suunnittelu vaikka heti

Jotta pääsisit helpommin alkuun lomasi suunnittelussa, laskimme muutaman valmiin pakettihinnan Islannin matkasta. Löydät alta pakettihinnan kolmen eri hintaluokan hotellille, jotta voit kartoittaa mikä sopisi parhaiten budjettiisi. Esimerkkipaketit on hinnoiteltu ajalle 9.–13.9.2022. Teemme mielellämme tarjouksen matkapaketista haluamallesi ajankohdalle. Pakettien hinnat sitoumuksetta.

Lentoaikataulut

9.9. Icelandair
Helsinki – Keflavik 15:10-15:45

13.9. Icelandair
Keflavik – Helsinki 7:30-14:00

Kaikkiin alla mainittuihin esimerkkipaketteihin sisältyy Icelandairin lennot näillä aikatauluilla.


Pakettihinnat eri hotellivaihtoehdoilla

 • Kolmen tähden hotelli

  Centerhotel Plaza tai Fosshotel Lind

  Hinta 815 €/hlö

  Hintaan sisältyy Icelandairin suorat reittilennot yllä mainitulla aikataululla, verot ja maksut, laukku ruumaan, neljän yön majoitus kahden hengen standard-huoneessa aamiaisineen, meno-paluukuljetukset lentokenttäbussilla.

 • Neljän tähden hotelli

  Sand Hotel by Keahotels tai Borg by Keahotels

  Hinta 1 275 €/hlö

  Hintaan sisältyy yllä mainitut Icelandairin suorat reittilennot yllä mainitulla aikataululla, verot ja maksut, laukku ruumaan, neljän yön majoitus kahden hengen standard-huoneessa aamiaisineen, meno-paluukuljetukset lentokenttäbussilla.

 • Budget-tason hotelli

  Hotel Cabin

  Huom! Ikkunaton huone

  Hinta 735 €/hlö

  Hintaan sisältyy Icelandairin suorat reittilennot yllä mainitulla aikataululla, verot ja maksut, laukku ruumaan, neljän yön majoitus kahden hengen budget-huoneessa (ei ikkunaa ulos) aamiaisineen, meno-paluukuljetukset lentokenttäbussilla.

Löydä suosikkihotellisi

Paketeissa esimerkkinä käytettyjen hotellien lisäksi valikoimassamme on lukuisia muita Reykjavikin hotelleja. Pyydä tarjous haluamastasi hotellista suoraan hotellisivulta löytyvän lomakkeen kautta tai asiakaspalvelustamme.

Tutustu hotellivalikoimaan tarkemmin täällä.

Retkiä jokaiseen makuun

Tee lomastasi juuri sellainen kuin haluat täydentämällä matkaohjelmaasi kansainvälisillä retkillä. Varaa jokin alla olevista retkiehdotuksista tai jotakin aivan muuta. Tämä on sinun lomasi, joten saat luonnollisesti päättää itse miten sen vietät!

Saga Matkat on suomalainen matkanjärjestäjä yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme erikoistuneet Islannin matkoihin sekä muun muassa arktisten alueiden risteilyihin. Löydät meiltä suurimman valikoiman matkoja Islantiin esimerkiksi autopakettien, opastettujen matkojen, omatoimimatkojen, kansainvälisten kiertomatkojen sekä yli 50 retken muodossa. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään matkajärjestelyissäsi.

Sähköposti: myynti@sagamatkat.fi
Puhelin: 020 155 6650