Laivarahaa vuonoristeilyille

Hurtigrutenin alukset ovat yli sadan vuoden ajan olleet Norjan karun rannikon elämänlanka. Laivamatka pitkin rannikkoa on huikea elämys mihin vuodenaikaan tahansa! Varustamo juhlistaakin tänä vuonna 131 vuoden taivalta pitkin Norjan rannikkoa, ja tarjoaa nyt loistavan tilaisuuden lähteä tutustumaan vuonomaisemiin.

Norjan rannikko

Kun varaat nyt Hurtigrutenin vuonoristeilyn Norjaan, saat kaupan päälle jopa 5 000 NOK laivarahaa. Tarjous koskee reittejä Bergen–Kirkkoniemi–Bergen, Bergen–Kirkkoniemi, Kirkkoniemi–Bergen ja Bergen–Kirkkoniemi–Trondheim. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla 1.7.–31.10.2024. Käyttörahan määrä riippuu valitusta risteilystä seuraavasti:

Norjan rannikko + Huippuvuoret

Kun varaat Trollfjord-aluksen Svalbardlinjen-risteilyn Huippuvuorille, saat kaupan päälle jopa 1 000 NOK/hlö laivarahaa. Tarjous koskee reittejä Bergen–Longyearbyen–Bergen, Bergen–Longyearbyen ja Longyearbyen–Bergen. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla 1.7.–31.10.2024. Käyttörahan määrä riippuu valitusta risteilystä seuraavasti:

  • Bergen–Longyearbyen–Bergen: 5 000 NOK
  • Bergen–Longyearbyen: 3 000 NOK
  • Longyearbyen–Bergen: 3 000 NOK

Tarjous koskee 1.7.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Laivarahaa voi käyttää esimerkiksi laivalla varattaviin retkiin, juomiin tai ostoksiin laivan kaupasta. Laivarahaa ei voi käyttää etukäteen ostettaviin retkiin. Tarjous on yhdistettävissä Ambassador-kanta-asiakasetuihin, mutta ei muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

15.7.2024 asti