Portugalin viininkorjuu- ja kulttuurimatka

Matkapäivät: 1.–5.10.2019

Lähde tutustumaan löytöretkeilijöiden Lissaboniin, merelliseen Nazaréen sekä upeisiin UNESCO:n maailmanperintökohteisiin!

 

Lissabon on erinomainen kohde, kun haluaa nauttia kulttuurista, miellyttävästä ilmastosta ja hyvästä ruoasta. Kaupunki on täynnä upeita historiallisia nähtävyyksiä, kapeita kujia ja välittömiä ihmisiä. Vanhassa kaupunginosassa Alfamassa voi tunnelmallisella illallisella kuunnella kaihoisaa fado-musiikkia. 

 

Reilun tunnin ajomatkan päässä Lissabonista pohjoiseen sijaitsee lumoava Nazaré, joka hurmaa vierailijansa upeilla näköaloillaan, lempeällä ilmastollaan, luonnon kauneudellaan ja paikallisilla herkuillaan. Nazarén lahden syvyyksistä nousee rantaveteen poikkeuksellisen paljon mineraaleja, joita hyödynnetään thalasso- eli merivesikylpylässä. Nazarésta onkin tullut suosittu terveys- ja hyvinvointimatkakohde. 

 

Tällä matkalla teemme mm. viininkorjuuretken, tutustumme mielenkiintoisiin kulttuurikaupunkeihin ja käymme UNESCO:n maailmanperintökohteissa Alcobaçassa ja Batalhan luostarissa. Oppaana matkalla toimii Portugalissa 20 vuotta asunut asiantuntijaopas Mika Palo. Hinta:
1490 €/hlö
jaetussa 2-hengen huoneessa (1-hengen huoneen lisämaksu 220 €)
Varaa tästä

Kuvagalleria