Etusivu » Lukijamatkat » TV:stä tuttujen Aki ja Heli Palsanmäen hyväntekeväisyyshuutokaupparisteily Karibialla

TV:stä tuttujen Aki ja Heli Palsanmäen hyväntekeväisyys-huutokaupparisteily Karibialla

Matkapäivät: 13.–21.1.2018

Aurinkoinen luksusristeily Karibianmerellä on piristys alkutalven pimeyden keskellä. Floridan Fort Lauderdalesta lähtevällä risteilyllä nähdään puuterihiekkarannoistaan tutun Caymansaarten Georgetown sekä maya-intiaanivaltakunnan aikaisista raunioista tunnetut Meksikon Costa Maya ja paratiisisaari Cozumel. 

 

Meripäivien aikana nautitaan lämmöstä Suomessa rakennetun, Royal Caribbeanin jättiristeilijän, Freedom of the Seas -aluksen aurinkokannella, syödään erinomaisen hyvin ja viihdytään monipuolisen risteilyohjelman parissa.

 

Risteilyllä ovat mukana myös Suomen tunnetuimmat huutokauppiaat, Aki ja Heli Palsanmäki, jotka kutsuvat kaikki faninsa ympäri Suomen tälle ainutkertaiselle erikoisristeilylle upealle Karibianmerelle. Palsanmäet vetävät laivalla hyväntekeväisyyshuutokauppaa suomalaisille risteilyvieraille ja kaikkia matkustajia kehotetaankin ottamaan 1-2 myyntiartikkelia mukaan matkalle, jotka sitten huutokaupataan muille matkustajille ja myynnistä saadut rahat ohjataan Akin ja Helin määrittelemään hyväntekeväisyyskohteeseen. Risteilyisäntänä ja -emäntänä toimivat Jari "Peltsi" Peltomäki ja Eeva Malin. Risteilyllä on täysihoito, joka sisältää kaikki ruokailut ja väli- sekä yöpalat. Hinta:
2195 €/hlö
jaetussa 2 hengen huoneessa

ReittikarttaVaraa tästä

Kuvagalleria


Hytit