Kesäkukkamarkkinoille Viroon

Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneelle päiväretkelle Luige Laatin markkinoille lähellä Tallinnaa. Paikallisilta kukka- ja taimimyyjiltä saatat löytää meillä jo harvinaiseksi käyneitä lajikkeita. Markkinoilta löytyy lisäksi monenmoista ostettavaa. Käymme myös edullisessa ja laadukkaita taimia myyvässä Kristiine Aiakeskuksessa.

Matkaemäntänä A–lehtien edustaja Tuula Kanninen.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Ajankohta: 1 päivä, 9.5.2020

145 €/hlö

varaa

Matkaohjelma

 • Lauantai 9.5.2020

  Klo 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan. Nautimme runsaan meriaamiaisen laivalla. Matkatavaroille on hyttejä käytössä.

  Klo 11.15 Saavumme Tallinnaan.

  Jatkamme oppaan johdolla bussilla Kristiine Aiakeskukseen, jossa myytävät kasvit ovat talvehtineet avomaalla ja ovat laadukkaita ja kestäviä. Perheyrityksen huolella hoitama taimitarha on toiminut jo 1920-luvulta lähtien.

  Jatkamme noin 7 kilometriä Tallinnasta sijaitsevalle Luigen messualueelle. Kukkien ja taimien lisäksi myytävänä on puutarhatyökaluja, ruokatavaraa, neuleita ja erilaisia puutöitä. Alueella on myös monenlaista muuta toimintaa.

  Palaamme bussilla takaisin satamaan.

  Klo 18.30 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Tallinnasta. Nautimme laivalla buffetpäivällisen. Matkatavaroille ja ostoksille on hyttejä käytössä.

  Klo 21.00 Laiva saapuu Helsinkiin.

Hinnasto

Matkan hinta: 145 €/hlö

Palvelumaksu 14 € per varaus.

Hintaan sisältyy: laivamatkat Eckerö Linella, buffetateriat laivamatkalla meno-paluu, bussikuljetukset Tallinnassa, sisäänpääsy Luige Laatin markkinoille ja suomenkielisen oppaan palvelut. Ryhmän käytössä on hyttejä matkatavaroita ja ostoksia varten.

Lisätiedot

Laiva-aikataulut Eckerö Linen M/S Finlandialla:
Meno Helsinki-Tallinna klo 9.00-11.15
Paluu Tallinna-Helsinki klo 18.30-21.00

Kuvagalleria