Akvarellimaalausta ja kylpylähoitoja Haapsalussa

Matka siirtyy kesään 2022!

Rento kylpylälomaviikko maalausharrastuksen parissa on parasta lepoa keholle ja mielelle. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Taidekurssin opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -metodissa yhdistyvät intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua.

Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata. Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikka yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.

Ajankohta: 6 päivää, 3.–8.7.2022

Kysely

Alustava matkaohjelma

  • Sunnuntai 3.7.2022

    Lähtö klo 9.00 Eckerö Line M/S Finlandialla Helsingin Länsisatamasta. Laivalla nautimme meriaamiaisen. Klo 11.15 saavumme Tallinnan satamaan, josta jatkamme matkaa bussilla hotellille Haapsaluun, noin 100 km päähän Tallinnasta. Päivällinen ja kurssin infotilaisuus hotellissa.

  • Maanantai 4.7.2022 – Torstai 7.7.2022

    Täysihoitoruokailu hotellin buffetravintolassa. Aamupäivisin on aikaa hoidosta nauttimiseen. Taidekurssi maanantaista keskiviikkoon klo 14-18. Torstaina kurssin päättää taidenäyttely.

  • Perjantai 8.7.2022

    Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnan satamaa. Eckerö Line M/S Finlandia lähtee Tallinnasta klo 12.00 ja saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 14.15. Laivalla nautimme buffetlounaan.

Hinnasto

Matkan hinta:
Kysy matkan hintaa asiakaspalvelustamme!

Nais- ja miespaikat:
Myymme nais- ja miespaikkoja edellyttäen, että saamme huoneen toisen paikan myytyä. Mikäli toista henkilöä ei ilmoittaudu, on yksinmatkustavan maksettava yhden hengen huoneen lisämaksu.

Lisätiedot

HUOM! Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

 

Majoitus:
Fra Mare Thalasso Spa ***+
Ranna tee 2, Paralepa, 90403 Haapsalu
www.framare.ee

Rauhallinen sijainti meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Noin 1,5 km Haapsalun keskustaan, 50 m uimarantaan. Noin 100 km Tallinnasta. Hotellissa on merivesiallas 8 x 11 m, lämmitetty ulkoallas, poreallas ja terassi, 5 erilaista saunaa. Aulabaari, myymälä, kokoustilat, ravintola. 115 huonetta, kaikki savuttomia. Huoneissa suihku, WC, TV, puhelin, erilliset vuoteet tai parivuode, laminaattilattia, kylpytakit, hiustenkuivaaja, wifi. Parvekkeelliset huoneet lisämaksusta.
Kurssitila ja suurin osa huoneista sijaitsee 2. kerroksessa. Hotellissa ei ole hissiä.

Hoidot:
Matkan hintaan sisältyy yhteensä 8 hoitoa, joista 4 tulee valita henkilökohtaisten ja 4 ryhmähoitojen joukosta.
Henkilökohtaiset hoidot: mutahoito*, 25 min hieronta, inhalaatio, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkihoito, hierova tuoli ja musiikkiterapia.
Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, valoterapia Bioptron-lamppu, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone).

*Mutahoito saatavissa enintään 2 kertaa eikä peräkkäisinä päivinä. Mutahoito annetaan asiakkaan omalla vastuulla. Tarvittaessa voit varata lisämaksullisen
lääkärintarkastuksen.

Kuvagalleria