Akvarellimaalausta ja kylpylähoitoja Haapsalussa

Rento kylpylälomaviikko maalausharrastuksen parissa on parasta lepoa keholle ja mielelle. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Taidekurssin opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -metodissa yhdistyvät intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua.

Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata. Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikka yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.

Ajankohta: 7 päivää, 22.6.-28.6.2020

alk. 695 €/hlö

varaa

Matkaohjelma

  • Maanantai 22.6.2020

    Lähtö klo 9.00 Eckerö Line M/S Finlandialla Helsingin Länsisatamasta. Laivalla nautimme meriaamiaisen. Klo 11.15 saavumme Tallinnan satamaan, josta jatkamme matkaa bussilla hotellille Haapsaluun, noin 100 km päähän Tallinnasta. Päivällinen ja kurssin infotilaisuus hotellissa.

  • Tiistai 23.6. – Lauantai 27.6.

    Täysihoitoruokailu hotellin buffetravintolassa. Aamupäivisin on aikaa hoidosta nauttimiseen. Taidekurssi tiistaista perjantaihin klo 14-18. Lauantaina kurssin päättää taidenäyttely.

  • Sunnuntai 28.6.

    Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme kohti Tallinnan satamaa. Eckerö Line M/S Finlandia lähtee Tallinnasta klo 12.00 ja saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 14.15. Laivalla nautimme buffetlounaan.

Hinnasto

Matkan hinta:
695 € per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa
Yhden hengen huoneen lisämaksu 160 €
Palvelumaksu 14 € per varaus

Nais- ja miespaikat:
Myymme nais- ja miespaikkoja edellyttäen, että saamme huoneen toisen paikan myytyä. Mikäli toista henkilöä ei ilmoittaudu, on yksinmatkustavan maksettava yhden hengen huoneen lisämaksu.

Lisätiedot

HUOM! Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Laiva-aikataulu:
Helsinki-Tallinna klo 9.00-11.15 Eckerö Line M/S Finlandia
Tallinna-Helsinki klo 12.00-14.15 Eckerö Line M/S Finlandia

Majoitus:
Fra Mare Thalasso Spa ***+
Ranna tee 2, Paralepa, 90403 Haapsalu
www.framare.ee

Rauhallinen sijainti meren äärellä, mäntymetsän keskellä. Noin 1,5 km Haapsalun keskustaan, 50 m uimarantaan. Noin 100 km Tallinnasta. Hotellissa on merivesiallas 8 x 11 m, lämmitetty ulkoallas, poreallas ja terassi, 5 erilaista saunaa. Aulabaari, myymälä, kokoustilat, ravintola. 115 huonetta, kaikki savuttomia. Huoneissa suihku, WC, TV, puhelin, erilliset vuoteet tai parivuode, laminaattilattia, kylpytakit, hiustenkuivaaja, wifi. Parvekkeelliset huoneet lisämaksusta.
Joogasali sijaitsee 2. kerroksessa. Hotellissa ei ole hissiä.

Hoidot:
Matkan hintaan sisältyy yhteensä 13 hoitoa, joista 7 tulee valita henkilökohtaisten ja 6 ryhmähoitojen joukosta.
Henkilökohtaiset hoidot: mutahoito, 25 min hieronta, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, valoterapia Bioptron-lamppu, inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, venytysterapia Mastercare-hoitopöydällä.
Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min, vesivoimistelu 30 min, joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti, hierova tuoli ja musiikkiterapia, sauvakävely thalassoterapian perinteiden mukaan pitkin meren rantaa ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa klo 13.15-14.00.

Kuvagalleria