Akvarellimaalausta ja kylpylähoitoja Haapsalussa

Matkapäivät: 24.-30.6.2019

Paras tapa yhdistää loma ja luovuus. Taidekurssi stimuloi aivoja ja kylpylähoidot rentouttavat kehoa. Suosittu kurssimme sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

 

Taidekurssilla tutustut Aito Artiin, täysin uudenlaiseen tapaan opiskella maalausta. Aito Art -maalausmetodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata. Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikka yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Taidetilassa on lehden puolesta paperia, värejä ja siveltimiä.


Hintaan sisältyy: Taidekurssi, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, buffetruokailut laivamatkoilla, kuljetus satamasta hotellille ja takaisin, majoitus Fra Mare Thalasso Spassa 6 yötä, täysihoitoruokailu hotellissa (aamiainen, lounas ja päivällinen), lääkärin konsultaatio, yhteensä 13 kylpylähoitoa (ks. Lisätiedot-välilehti), aamu-uinti ja aamusauna, voimistelusalin käyttö, Thalasso DAY SPA allas- ja saunaosaston käyttö klo 13–22 päivittäin, aamuvoimistelu meren rannalla.

Opettajana  kuvataiteilija-kirjailija Krista Launonen.
Matkaemäntänä A–lehtien edustaja Tuula Kanninen.


Hinta:
645 €/hlö
jaetussa 2 hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisämaksu 150 €).
Varaa tästä

Kuvagalleria