Akvarellimaalausta Haapsalussa

Matkapäivät: 1.-6.7.2018, 8.-13.7.2018

1.-6.7. matka TÄYNNÄ

8.-13.7. matkalla TILAA

 

Opi akvarellimaalauksen perusteet uudella mielenkiintoisella tavalla ja rentoudu kylpylähoidoissa. Oletpa aloittelija tai maalausta harrastanut, tämä kurssi sopii sinulle!

 

Taidekurssilla tutustut Aito Artiin, täysin uudenlaiseen tapaan opiskella maalausta. Aito Art -maalausmetodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata. Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikka yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Taidetilassa on lehden puolesta paperia, värejä ja siveltimiä.


Hintaan sisältyy: Taidekurssi, laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna-Helsinki, buffetruokailut laivamatkoilla, kuljetus satamasta hotellille ja takaisin, majoitus Fra Mare Thalasso Spassa 5 yötä, täysihoitoruokailu hotellissa (aamiainen, lounas ja päivällinen), lääkärin konsultaatio, yhteensä 11 kylpylähoitoa (ks. Lisätiedot-välilehti), aamu-uinti ja aamusauna, voimistelusalin käyttö, Thalasso DAY SPA allas- ja saunaosaston käyttö klo 13–22 päivittäin, aamuvoimistelu meren rannalla.

Opettajana ja matkanjohtajana kuvataiteilija-kirjailija Krista Launonen.
Matkanjohtajana 1.-6.7. matkalla A–lehtien edustaja Tuula Kanninen.


Hinta:
595 €/hlö
jaetussa 2 hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisämaksu 140 €).
Varaa tästä

Kuvagalleria