Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Design Hotel Plattenhof ★★★


Designhotelli Zürichin keskustassa. Hotelli sijaitsee 600 metriä Kunsthaus-museosta, 1 km Grossmunster-kirkosta ja 2 km Zürichin päärautatieasemalta.


Valitse »
 

Sternen Oerlikon Hotel ★★★


Kolmen tähden hotelli Sternen Oerlikon sijaitsee kilometrin päässä Zürichin Oerlikon rautatieasemalta, 4 km sveitsiläisestä kansallismuseosta ja 6 km Zürich-järvestä.


Valitse »
 

Swissotel ★★★★


Zürichin esikaupunkialueella sijaitseva 32 kerroksinen tornihotelli, jonka huipulla on uima-allas. Hotelli on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Zürichin messualueesta ja Hallenstadionin konserttipaikasta.


Valitse »
 

Steigenberger Bellerive au Lac Zurich ★★★★


Hotelli Zürichin sydämessa. Tämä hotelli sijaitsee kiven heiton päässä järveltä, 2 km sekä vanhasta Kasvitieteellisestä Puutarhasta, että St. Peterin Kirkosta ja 3,5 km Sveitsin Kansallismuseosta.


Valitse »


Esittely

Elegantti Zürich on täydellinen matkakohde kaikille hyvää ruokaa, laajaa kulttuuritarjontaa ja ylellisiä ostosmahdollisuuksia arvostaville. Kauniin Zürich-järven rannalla sijaitseva kaupunki viehättää siisteydellään ja ajattomalla arkkitehtuurillaan. Korkea elintaso näkyy Zürichissä merkkiliikkeiden ja pankkien runsautena. Kaupunkia halkovalta ostoskatu Bahnhofstrasselta löydät varmasti etsimäsi!

 

Zürichin yö- ja kulttuurielämä eivät jätä kylmäksi! Nauti vanhankaupungin tunnelmasta ja ravintoloiden tarjonnasta. Kulttuurin nälkäisten kannattaa tutustua kaupungin erinomaisiin museoihin tai käydä katsastamassa kuuluisa Grossmünster – Zürichin tunnetuin maamerkki.


Zürich Top 5


1. Matkaa katsomaan upeita Rhinen vesiputouksia

2. Nauti Rietbergin museon kokoelmista

3. Käy ihailemassa eläimiä Zürichin eläintarhassa

4. Tutustu Zürichin historiaan Sveitsin kansallismuseossa

5. Vietä iltapäivä Zürichin Kiinalaisessa puutarhassa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort