Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Boutique Hotel Stadthalle ★★★


Pieni Wieniläistyylinen boutiquehotelli, joka sijaitsee rauhallisella kadulla 3 kilometsin päässä keskustasta. Hotellilla on puutarha. Metro ja ratikkapysäkit ovat kivenheiton päässä hotellista.


Valitse »
 

Austria Classic ★★★


Austria Classic on perinteinen Wieniläinen hotelli. Hotellista on hyvät kulkuyhteyden julkisiin liikennevälineisiin. Lähellä Prater, Wienin messukeskus ja Austria Congress Center.


Valitse »
 

Kaiserhof ★★★★


Yrityshotelli rauhallisella ja keskeisellä paikalla Wienin historiallisessa sydämessä. Lähellä oopperaa sekä Wienin ostoskatuja.


Valitse »


Esittely

Kulje kaupungilla kävellen tai nouse hevosten vetämiin vaunuihin, Fiakeriin. Romanttisempaa tapaa tutustua unelmien kaupunkiin tuskin voit löytää. Siirry menneen ajan tunnelmaan, ihaile viehättäviä vanhan kaupungin kujia ja keisarillisia rakennuksia. Hengähdä nähtävyyksien ja ostosten lomassa tyylikkäässä wieniläiskahvilassa. Valitse suussa sulavan leivoksen seuraksi kahvia, joita on tarjolla noin tusina erilaista. Seuraa katuvilinää, lue päivän lehdet ja kirjoita ystäville postikortteja.

Wien, musiikin pääkaupunki on kautta aikojen innoittanut monia suuria säveltäjiä: Straussia, Schubertia, Haydnia, Mozartia, Beethovenia, Brahmsia, Schönbergiä, Mahleria… Heidän musiikkiaan esitetään Wienissä lähes päivittäin!

Tee kuten Beethoven. Etsi inspiraatiota pitkistä kävelyretkistä ja viinilasillisesta. Viinikylät ovat kukkuloilla kaupungin laidoilla, idyllisten pikkuteiden varsilla. Männynoksa viinituvan sisäänkäynnin yläpuolella kertoo viimeisimmän sadon heuriger-viinistä.

 

Lue lisää Wienin matkailutoimiston sivuilta.

 


Wien Top 5


1.    Nauti kauniin Kunsthistorisches Museumin kokoelmista
2.    Ihastu kuninkaalliseen Schonbrunnin palatsiin ja sen upeaan puutarhaan
3.    Mene katsomaan oopperaa kuuluisaan Wienin oopperataloon
4.    Käy ostoksilla ja syö hyvin
5.    Vieraile Euroopan toiseksi suurimalla hautausmaalla

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort