Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Ecotel ★★★


Vaatimaton kahden tähden hotelli hyvällä sijainnilla Vilnan keskustassa aivan Neris-joen varrella.

Hotelli Ecotel Vilniuksessa on 24h vastaanottotiski, baari, kokous/konferenssitilat, pesulapalvelu ja hissi.


Valitse »
 

Neringa ★★★★


Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla aivan pääkadulla Vilnan keskustassa. Hotelli sopii hyvin niin liikematkailijoille kuin lomailijoillekin.

Neringa hotelli tarjoaa täydellisen majoituksen liikematkalaisille ja lomailijoille. Hotelli sijaitsee kävelyetäisyydellä nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista, kuten myös kasinoista, klubeista ja ravintoloista.


Valitse »
 

Novotel Vilnius ★★★★


Tämä neljän tähden hotellli sijaitsee Vilnan keskustassa lähellä vanhaa kaupunkia, finanssialuette sekä rautatieasemaa.

Novotel Vilnius sijaitsee Vilnan keskustassa lähellä vanhaa kaupunkia ja finanssialuetta.


Valitse »


Esittely

Vanhakaupunki on listattu Unescon maailmanperintölistalle. Hansakaupungista löytyy niin historiallisia nähtävyyksiä, tunnelmallisia kellariravintoloita kuin kansainvälistäkin menoa.

Nerisjoen varrella sijaitseva kaupunki eli loiston aikaa 1400- ja 1500-luvuilla. Kaupungin tunnukseksi on muodostunut Gediminasin torni, josta on upeat näkymät kaupungin tiilikattojen ylitse. Kaupungin keskipisteenä pidetään vanhan Katedraalin aukiota kellotorneineen. Lukuisista kirkoista kannataa tutustua ainakin Pietari-Paavalikirkkoon ja sen 2000 stuccopatsaaseen.

Kaupunkiin on helppo tutustua kävellen. Kiertelyn lomassa istahda välillä terasseille, maistele paikallisia olutlaatuja tai nauti kahvihetkestä ulkokahvilassa. Kulttuurinjanoisille on tarjolla muun muassa urkukonsertteja. Suosituimmat tuliaiset ovat meripihka- ja pellavatuotteet. Kazimirin päivän juhlia vietettään maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna, jolloin Vanhankaupungin toreilla ja markkinoilla on lukuisia ihastuttavia käsitöitä, taidetta ja musiikkia.

 

Lue lisää Liettuan matkailutoimiston sivuilta.

 


Vilna Top 5


1.    Kiertele Vilnan vanhassa kaupungissa
2.    Vieraile KGB museossa, joka toimi ennen KGB:n vankilana
3.    Ihastu kaupungin kaunisiin kirkkoihin
4.    Tutustu boheemiin Uzupisin kaupunginosaan
5.    Nauti näköalasta Gediminasin tornin huipulta

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort