Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Barcelo Valencia ★★★


Barceló Valencia on melko uusi hotelli joka sijaitsee Valenciassa, Taiteen ja tieteen Kompleksin vieressä. 5 minuutin päässä Malvarrosan rannasta ja historiallisesta alueesta.


Valitse »
 

Tryp Oceanic ★★★★


Lähellä Oceanograafista puistoa ja Taide- ja tiedekeksusta Valencian nykyaikaisella alueella. Satamaan matkaa noin yksi kilometri.


Valitse »
 

Vincci Lys ★★★★


Vincci Lys sijaitsee kiven heiton päässä Valencian härkätaisteluareenalta. Hotelli sopii hyvin niin business- kuin lomamatkailijoillekin.


Valitse »
 

Melia Valencia ★★★★


Tyylikäs neljän tähden hotelli keskustan ulkopuolella. Hotelli on lähellä Kongressipalatsi Gardenia.


Valitse »


Esittely

Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki Valencia jää usein turisteille tutumpien Barcelonan ja Madridin varjoon. Kaupunki on kuitenkin loistava matkakohde, jossa tekemistä riittää ja rentoutumisellekin jää aikaa. Tunnelmallinen Valencia hurmaa mahdollisuuksillaan – kaupungista pääse nopeasti rannalle, mutta myös kaupungissa on paljon nähtävää ja tehtävää. Nauti kaupungin kulttuuritarjonnasta, erinomaisista ravintoloista ja vilkkaasta yöelämästä. Maista valencialaista paellaa tai alueella kasvatettuja appelsiineja!

 

Vanhasta kaupunginosasta löytyvät Valencian mielenkiintoisimmat historialliset nähtävyydet ja pikkuputiikit. Kujilta löytyy myös mukavia tapasravintoloita ja illanviettopaikkoja.


TOP 5


 

 

 1. Käy katsastamassa Unescon maailmanperintökohde La Lonja de la Seda, joka toimi silkinmyyntipaikkana 1400-luvulla
 2. Vietä päivä modernissa tieteen- ja taiteenkeskuksessa Ciutat de les Arts i les Ciènsiesissa
 3. Osta herkkuja Mercado Centralin kauppahallista
 4. Bongaa Graalin malja Valencian katedraalissa
 5. Vieraile eläintarha Bioparcissa

 

 

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

 • Ski
 • Golf
 • Sukellus
 • Spa
 • Kokous
 • Häämatka
 • Perhehotelli
 • Huoneistohotelli
 • Merenranta
 • Resort