Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Der Salzburger Hof ★★★★


Tyylikäs ja persoonallinen, perheomisteinen hotelli Salzburgin keskustassa päärautatieaseman vieressä.

Kävelyetäisyydellä hotellilta mm. Mirabell-puutarha, vanhakaupunki ja kuuluisa Getreidegassen- ostoskatu.

 


Valitse »
 

Hotel am Mirabellplatz ★★★★


Viihtyisä neljän tähden hotelli. Sijaitsee Salzburgin sydämessä kävelyetäisyydellä suosituista turistikohteista.

Hotelli on lähellä näyttelykeskusta ja kuuluisaa Mirabellin palatsia ja sen ihastuttavia puutarhoja.


Valitse »
 

NH Salzburg City ★★★★


Tasokas ja moderni hotelli Salzburgin historiallisessa keskustassa kävelyetäisyydellä Mirabellin puutarhasta ja Getreidegasses`n ostoskadusta.


Valitse »


Esittely

Kuvan kaunis Salzburg tunnetaan parhaiten Mozartin kotikaupunkina. Kiehtova Salzburg on kuitenkin paljon enemmän – kaupungin kulttuuritarjonta on laaja, ja sen pikkukujilta löytää jos mitä jännittävää. Salzburgin vanhakaupunki on päässyt Unescon maailmanperintöluetteloon ja se onkin oiva paikka aloittaa tutustuminen kaupungin historiaan.

 

Näe Mozartin synnyintalo, ihaile barokkiaikaista arkkitehtuuria tai rentoudu toriaukiolla kahvikupillisen äärellä. Festungbergin kukkulalla sijaitseva Hohensalzburgin linna on pakollinen nähtävyys – kukkulalta on upea näköala alhaalla levittäytyvään kaupunkiin. Salzburgista matkaa nopeasti sen eteläpuolella kohoaville Alpeille. Kulttuurilomaan onkin siis helppo yhdistää vauhtia ja jännitystä – vuokraa sukset ja laske alas maailmankuuluja rinteitä.

 

Lue lisää Salzburgin matkailutoimistosta.


Salzburg Top 5


1. Näe Mirabellin palatsi ja sen kaunis puutarha

2. Kiertele Sound of Musicin kuvauspaikoilla

3. Tee löytöjä Getreidegassella – vanhankaupungin historiallisella ostoskadulla

4. Vietä iltapäivä Salzburgin luonnontieteellisessä museossa

5. Käy teatterissa, konsertissa tai katsomassa musikaali

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort