Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Konventa Seta ★★★


Tunnettu hotelli keskiaikaisessa rakennuksessa Riian vanhan kaupungin sydämessä. Kodikas hotelli on rakennettu entiseen luostarirakennukseen.


Valitse »
 

Albert ★★★★


Moderni, kohtuuhintainen hotelli rauhallisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta ja sen lukuisista palveluista.


Valitse »
 

Radisson Blu Elizabete Hotel ★★★★


Tasokas, moderni hotelli Riian sydämessä. Läheltä hotellia on löytyy lukuisia putiikkeja, ravintoloita ja jännittävää yöelämää. 

Suuren kansainvälisen ketjun hotelli täyttää laatu- ja palvelukriteerit sekä tarjoaa monipuoliset palvelut.


Valitse »


Esittely

Tutustu Baltian miljoonakaupunkiin omaan tahtiisi ja haluamallasi tavalla. Dynaamista vaihetta elävä Riika huokuu eleganssia ja ylevyyttä, jota et löydä muualta Baltiasta. Riika merkitsee Baltialle samaa kuin Bryssel Euroopan Unionille.

1600-luvulla Riika oli vilkkain ruotsalaiskaupunki. Hyvin kunnostetut talot, kapeat kujat, tornit ja mukulakivikadut tuovat vieläkin mieleen Tukholman vanhan kaupungin. Historialliset nähtävyydet ovat sopuisasti lomittain erityylisten ja eri aikakausilta olevien asuintalojen kanssa. Venäläisen arkkitehdin Mikhail Eisensteinin piirtämät kuuluisat jugend-talot reunustavat Alberta-katua.

Edellytykset onnistuneelle kaupunkilomalle ovat erinomaiset. Riiassa on kulttuuria, museoita, putiikkeja, hauskoja pieniä kuppiloita, tasokkaita tunnelmallisia ravintoloita ja vilkas iltaelämä.

 

Lue lisää Riikan matkailutoimiston sivuilta.

 


Riika Top 5


1.    Tutustu Latvian historiaan Latvian miehitysmuseossa
2.    Kiertele kauniissa vanhassa kaupungissa
3.    Näe 1300-luvulta peräisin oleva Ruutitorni
4.    Rentoudu Bastejkalnsin puistossa
5.    Vieraile vanhassa Pietarinkirkossa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort