Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

The Westin Grand Munchen ★★★★


Moderni ja tyylikäs kylpylähotelli Borgenhausenin alueella. Hyvien liikenneyhteyksien päässä Münchenin keskustasta. Hotelli sopii niin liikematkailijoille kuin lomailijoillekin.


Valitse »
 

Le Meridien Munich ★★★★★


Luksustason spa-hotelli Münchenin keskustassa, aivan Hauptbahnhofin päärautatieaseman vieressä. Lähistöllä on paljon nähtävää ja koettavaa mm. Baijerin ooppera, Maatalousmarkkinat, Marienplatz Viktualienmarkt ja Hofbräuhausin oluttupa. 


Valitse »
 

Angelo Designhotel Muenchen ★★★★


Moderni ja tyylikäs perheillekin sopiva hotelli sijaitsee Münchenin keskustan itäosassa, josta on hyvät liikenneyhteydet kaikkialle kaupunkiin. Ydinkeskustan tärkeimmät palvelut ja tunnetuimmat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.


Valitse »


Esittely

Saksan kolmanneksi suurin kaupunki, Baijerin pääkaupunki München on tunnettu Oktober Festistä, mutta kaupunkiin kannattaa matkustaa myös muina aikoina. Baijerilainen vieraanvaraisuus, ruoka ja tietysti baijerilainen olut kutsuvat viihtymään.

 

Münchenissä on paljon nähtävää kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle, sillä kaupungissa on peräti 41 teatteria sekä 44 museota ja galleriaa. Kaupunki on kasvanut kuningas- ja ruhtinassukujen, mutta myös porvariston rakentamina, mikä on lyönyt siihen oman leimansa. München elää menneisyydestä ja traditiosta, mutta samalla se on uudenaikainen, avoin ja täynnä elämäniloa.


Münchenissä käydessä kannattaa käydä tutustumassa ainakin Marienplatziin, Frauenkircheen, Königsplatziin, Englantilaiseen puutarhaan ja Münchenin Olympiastadioniin.

München on elektroniikan ja insinööritaidon keskus, mutta myös pankki- ja mediamaailma ovat löytäneet kaupungin. Messuja ja kongresseja järjestetään runsaasti vuosittain. München on suurkaupunki, jossa elää pikkukaupungin tunnelma.

 

Lue lisää Münchenin matkailutoimiston sivuilta.

 


München Top 5


1. Tutustu Nymphenburgin palatsiin
2. Pidä hauskaa Münchenin eläintarhassa
3. Vietä rentouttava iltapäivä Englantilaisessa puutarhassa
4. Kiertele 1972 olympialaisten näyttämönä toimineessa Olympiapuistossa
5. Käy BMW museossa tai tutustu yli 100.000 tekniseen esineeseen Deutsches Museumissa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort