Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Sanpi Milano ★★★★


Hotelli keskeisellä paikalla Milanon keskustassa, lähellä lukuisia palveluita ja nähtävyyksiä. Lähietäisyydellä mm. Breran taidegalleria, Milanon päärautatieasema, Montanellin puutarhat sekä Milanon tuomiokirkko.


Valitse »
 

Enterprise Hotel ★★★★


Tyylikäs design-hotelli yhdellä Milanon vilkkaimmista alueista. Hotelli on lähellä Mico-kongressikeskusta ja vain kävelymatkan päässä monista Milanon nähtävyyksistä ja palveluista.


Valitse »
 

Starhotels Echo ★★★★


Moderni ja ympäristöystävällinen Art Deco -hotelli keskustan ytimessä, lähellä Milanon katedraalia ja Grattacielo Pirelliä. Hotellilta on loistavat liikenneyhteydet kaikkialle Milanoon, sillä se sijaitsee aivan päärautatieaseman tuntumassa.


Valitse »
 

Antares Rubens ★★★★


Tasokas hotelli lyhyen kävelymatkan päässä FieraMilanoCity -messukeskuksesta ja Corso Vercelli -ostoskadulta. Lähistöllä ovat myös Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo sekä Arco della Pace.


Valitse »


Esittely

Muodin keskus Milano on yksi Italian metropoleista. Eleganttiin kaupunkiin tullaan ostoksille, nauttimaan kulttuuritarjonnasta tai muuten vaan viihtymään. Kaupungin sydämenä pidetään goottilaista Duomoa –Italian loisteliainta tuomiokirkkoa. Matkailijan iloksi suurin osa nähtävyyksistä onkin keskustan alueella. Milanon tehokkaasti toimiva julkinen liikenne helpottaa keskustassa liikkumista.   

 

Milanon suosituin nähtävyys on varmasti Leonardo da Vincin ”Viimeinen ehtoollinen”, johon voi käydä tutustumassa Santa Maria della Grazien kirkossa. Myös La Scalan kuuluisa oopperatalo on vierailun arvoinen. 

Milanolaiset ovat tunnetusti tyylikkäitä eikä olekaan liioiteltua sanoa, että Milano on shoppailijan paratiisi. Ostoskaduilta löytyy kaikkea huippumuodista, trendikkäisiin design-kauppoihin ja kansainvälisiin kauppaketjuihin.

 

Rauhallista iltapäivää voi lähteä viettämään myös Como -järvelle, jonne on Milanosta noin tunnin junamatka. Viehättävän järvialueen maisemat ovat kuin postikortista!

 

Lue lisää Milanon matkailutoimiston sivuilta.


Milano Top 5


1. Tutustu Milanon huippumuotiin akselilla Via Montenapoleone - Via della Spiga -         Via del Gesù - Via Manzoni

2. Shoppaa Galleria Vittorio Emanuele II:ssa 

3. Pistäydy kauniilla Monumental Cemetery -hautausmaalla

4. Ihaile renessanssin ihmeitä Brera Picture Galleryssa

5. Käy muotinäytöksessä

 

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort