Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

London Bridge ★★★★


Tyylikäs hotelli trendikkäällä Southwalkin alueella, vastapäätä London Bridge -siltaa. Lähistöllä sijaitsevat myös Tate Modern -galleria ja West End.


Valitse »
 

Park Plaza County Hall London ★★★★


Moderni ja viihtyisä hotelli Thames-joen etelärannalla. Lähistöllä Lontoon suosituimmat nähtävyydet, kuten London Eye, Parlamenttitalo, Big Ben ja London Aquarium. Lähin metroasema, Waterloo, lyhyen kävelymatkan päässä.


Valitse »
 

Thistle Holborn, The Kingsley ★★★★


Uutta ja vanhaa tyyliä yhdistelevä hotelli sijaitsee historiallisen Bloomsburyn sydämessä. Thistle -hotelliketjuun kuuluva hotelli on lähietäisyydellä West Endin teattereista, Oxford Streetin ostosmahdollisuuksista ja suositusta Covent Gardenista. 


Valitse »
 

Andaz London Liverpool Street ★★★★★


Nykyaikainen boutiquehotelli lähellä Liverpoolin asemaa. Lähistöllä lukuisia nähtävyyksiä, kuten London Bridge, Tower of London ja St Paulin katedraali. 


Valitse »


Esittely

Euroopan suurin metropoli on moni-ilmeinen ja kansainvälinen. Lontoossa voidaan aistia lempeän suurkaupungin tunnelmaa sen monissa yhteenkasvaneissa kylissä.
Lontoossa on maailmankuuluja nähtävyyksiä, upeita musikaaleja, jalkapalloa, tuhansia pubeja ja punaisia kaksikerroksisia busseja. Käy perinteisten nähtävyyksien lisäksi kirpputoreilla ja eksoottisissa ravintoloissa. Sulattele näkemääsi ja seuraa ihmisvilinää brittiläiseen tapaan kello-viiden-teen tai oluttuopin ääressä. Lontoo ei nuku koskaan.

Ostaa voit lähes mitä tahansa. Portobello Road ja Camden Town –katumarkkinoilla myydään lähes kaikkea, myös käytettyjä tavaroita, Covent Gardenissa on pikkuputiikkeja ja Oxford Streetiltä löydät tunnetuimmat vaatekaupat ja suurimmat tavaratalot. Näkemistä ja tekemistä riittää varmasti, vaikka olisit käynyt Lontoossa jo monta kertaa.

 

Iso-Britannia kerää mm. Suomesta tulevilta matkustajilta API (Advanced Passenger Information) matkustajarekisteritietoja. Matkustajan tulee itse täyttää APIS-tiedot ennen matkan alkua kyseisen lentoyhtiön sivuilla. Ennakkoon kerättäviä tietoja ovat nimi kokonaisuudessaan, syntymäaika, sukupuoli, passin numero, passin voimassaoloaika, passin myöntämismaa ja kansalaisuus.

 


Lontoo Top 5


1. Innostu British Museumin valtavista kokoelmista
2. Käy katsomassa yksi maailmankuuluista musikaaleista
3. Käy ostoksilla Brick Lanen vintageliikkeissä
4. Nauti kuhisevasta Camden Townista
5.  Hämmästele Harrodsin tavaratalon hulppeita hintoja

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort