Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Ibsens ★★★


Moderni ja nuorekas Ibsens Hotel sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Nørreportin asemalta ja Kööpenhaminan pääostospaikoista. Lyhyt kävely Ørstedsparkenin läpi vie sinut Kööpenhaminen pääaukiolle (Rådhuspladsen). 


Valitse »
 

First Hotel Mayfair ★★★


Viehättävä boutique-tyylinen hotelli sijaitsee Kööpenhaminan sydämessä lähellä päärautatiasemaa, Tivolia ja Strøget- kävelykatua. Trendikkäällä alueella on lukuisia ravintoloita, cocktail-baareja ja kauppoja.


Valitse »
 

Adina Apartment Hotel ★★★★


Hyvä sijainti Nordhavnissa vain lyhyen kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Huoneistohotelli on Kööpenhaminan uuden lauttaterminaalin vieressä ja vain muutaman minuutin päässä Pienestä Merenneidosta ja Tivolista.


Valitse »
 

Copenhagen Island ★★★★


Ainutlaatuinen sijainti "saaressa" tarjoten fantastiset näkymät satamaan, mutta samalla myös keskellä Kööpenhaminan keskustaa. Lähellä Øksnehallen, Tivoli-huvipuisto, Strøget ja Vesterbron uimahalli.


Valitse »


Esittely

Rento ja iloinen Kööpenhamina ei hiljene koskaan. Elämä sykkii Strögetillä, yhdellä maailman pisimmistä kävelykaduista, joka illan tullen muuttuu ostoskadusta jazzin, rockin ja popin sävelten täyttämäksi illanvirkkujen valtaväyläksi. Sivukatujen varrelta löydät antiikkia ja taidetta.

Kaupungissa tapahtuu: näyttelyitä, musiikkia laidasta laitaan, urheilua ja historiaa. Tutustu tanskalaiseen nykytaiteeseen ja viivähdä Christianiassa ajan henkeä haistelemassa. Kööpenhamina on suurkaupunki, jolla on pikkukaupungin sielu.

Siirry arjesta mutkattomaan tanskalaistunnelmaan. Käy Tivolissa, terassilla Nyhavnissa, Amalienborgin linnassa ja tervehtimässä merenneitoa. Nauti lounaaksi herkullisia tanskalaisia voileipiä ja viileää olutta.

 

Lue lisää Kööpenhaminan matkailutoimiston sivuilta.

 


Kööpenhamina Top 5


1. Aisti tunnelmaa keskustan huvipuisto Tivolissa
2. Ihaile maailmankuulua arkkitehtuuria Christianshavnissa
3. Opi lisää viikingeistä Tanskan kansallismuseossa
4. Näe kaunis Rosenborgin linna
5. Tutustu tanskalaiseen taiteeseen Kunstindustrimuseetissa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort