Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

The George Hotel Hamburg ★★★★


Muodikas neljän tähden hotelli 20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.


Valitse »
 

Steigenberger Hotel Treudelberg Hamburg ★★★★


Harmooninen hotelli kauniissa ympäristössä. Hotelli sijaitsee 3,5 km Poppenbuttelin rautatieasemalta, 10 km Hampurin lentokentältä ja 12 km Hampurin Planetariumista.


Valitse »
 

East Design Hotel Hamburg ★★★★


Designhotelli St. Paulissa Hampurin punaisten lyhtyjen alueella. East Hotel on saneerattu vanha rautatehdas maailmankuulussa St. Paulin viihdekorttelissa lähellä teattereita, näyttelykeskusta ja satamaa.


Valitse »
 

Best Western Plus Hotel Boettcherhof ★★★★


Hotelli sijaitsee Hampurin pohjoispuolella rauhallisella alueella. Bussilla matkustaa noin 20 minuutissa Hampurin nähtävyyksille.


Valitse »


Esittely

Hampuri on monipuolinen kaupunki, joka tunnetaan sekä sivistyksen, että kulttuurin kehtona. Kaupungissa on paljon tekemistä ja nähtävää. Kannattaa tutustua eri kaupunginosiin, jotka tarjoavat kukin oman näköisen Hampurinsa.

Pöseldorfin entinen käsityöläiskaupunginosa tunnetaan nykyään muodikkaana alueena, jonne kannattaa hakeutua viettämään iltaa. Kalastajakylästä kehittynyt Blankenese on taas mukava alue kävelyretkille, kuten Alster–järven ympäristökin. St. Paulin huvialueella houkuttelevat monenkirjavat kahvilat, baarit, show-esitykset, lauluravintolat ja punaisten lyhtyjen alue.

Kaupungissa on myös hyvät ostosmahdollisuudet. Suurimmat tavaratalot reunustavat tärkeintä kauppakatua, Mönckebergstrassea. Neuer Wallin, Spitalerstrassen ja Jungfernstiegin varrelta löytyy myös elegantteja putiikkeja.

Lue lisää Hampurin matkailutoimiston sivuilta.

 


Hampuri Top 5


- Koe Reeperbahnin punaisten lyhtyjen alue
- Tutustu kehuttuun Miniatur Wunderlandiin
- Ihastele tunnelmaa Hampurin satamassa
- Vieraile St Michaelin kirkossa – kaupungin symbolilla
- Bongaa eläimiä Hampurin eläintarhassa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort