Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Eden Hotel ★★★


Hieman keskustan ulkopuolella sijaitseva keskitason hotelli. Matkaa Rothschildin Linnalle noin 2,5 kilometriä.


Valitse »
 

Tiffany Hotel ★★★★


Lähellä Geneven taidekaupunginosaa ja kuuluisimpia kauppoja, sekä vain muutaman askeleen päässä Geneven järveltä ja Rhône-joelta.


Valitse »
 

Warwick Geneva Hotel ★★★★


Hotelli sijaitsee kaupungin kaupungin sydämessä lähellä Geneve-Cornavin rautatieasemaa, 2 km Geneven keskustasta ja 5,5 km Geneven kansainväliseltä lentokentältä. Järven rannalle vain muutaman askeleen matka.


Valitse »


Esittely

Kansainvälinen Geneve on Sveitsin toiseksi suurin kaupunki. Kaupungissa sijaitsee useita kansainvälisten järjestöjen päämajoja, ja se on tuttu vierailukohde eri maiden päättäjille. Genevejärven rannalla sijaitseva kaupunki tunnetaan kansainvälisyytensä lisäksi myös upeista maisemistaan ja herkullisesta ruoastaan. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia alueen herkullisia juustoja ja viinejä Geneven upeita järvimaisemia ihastellen.

 

Geneven suurimmat nähtävyydet ovat vanhassa kaupungissa. Alueella on paljon pikkuputiikkeja ja mielenkiintoisia antiikkikauppoja. Keskusta löytyy myös kalliimpia liikkeitä, joissa myydän kaikkea huippukelloista ja jalokiviin. Ostosreissun jälkeen kannattaa suunnata yhteen kaupungin monista puistoista, jotka varsinkin kesäisin täyttyvät iloisista lomailijoista.


Geneve Top 5


1. Vieraile kiehtovassa kellomuseossa (Patek Philippe Museum)

2. Ihaile kaupungin tunnusmerkkiä, 140 metriin korkeutuun suihkuavaa Jet d’eau –       suihkulähdettä

3. Vietä mukava iltapäivä Jardin Anglaisin puistossa

4. Käy katsomassa kaunista Pyhän Pietarin katedraalia

5. Nauti modernin taiteen museon kokoelmasta

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort