Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Best Western Plus Academy Plaza Hotel ★★★


Moderni keskustahotelli lähellä Garden of Remembrancea ja Half Penny Bridgeä. Lyhyen kävelymatkan päässä parhaista ostosalueista, gallerioista, teattereista, St Stephens Greenistä ja Temple Barista. 


Valitse »
 

Cassidys Hotel ★★★


Mukava perheomisteinen boutique-tyylinen hotelli keskeisellä paikalla Dublinin keskustassa lähellä lukuisia nähtävyyksiä. Se sijaitsee kolmessa Yrjön aikaisessa rakennuksessa Parnell Square-aukiolla, O’Connell Streetin päässä.


Valitse »
 

Trinity City Hotel ★★★★


Viihtyisä ja romanttissävytteinen hotelli Dublinin sydämessä. Ota irti täysi hyöty tämän suositun eurooppalaisen pääkaupungin parhaasta keskustasijainnista. Kuljeskele pitkin lähikatuja, jotka ovat täynnä kiinnostavia kauppoja houkuttelevine näyteikkunoineen.


Valitse »


Esittely

Smaragdisaaren iloinen Dublin toivottaa vieraansa hymyssä suin tervetulleeksi. Täällä vietät vaikka mukavan shoppailuloman tai riehakkaan huvitteluviikonlopun. Kaupungin lukuisissa ravintoloissa nautit kansainvälisen sekä paikallisen keittiön herkuista. Dublinissa on myös lukuisia nähtävyyksiä, kuten mahtava Dublinin linna, vaikuttava Pyhän Patrickin katedraali sekä Temple Barin alue pubeineen ja baareineen. Illan tullen kannattaakin lähteä maistelemaan Dublinin maailmankuulua pubikulttuuria paikallisolut Guinnesin saattelemana.

 

Lämminhenkisissä pubeissa kohtaat Irlannin aidoimmillaan, usein vielä värikkään live-musiikin säestämänä. Mikset tutustuisi myös Riverdancen rytmeihin?

 

Lue lisää Dublinin matkailutoimiston sivuilta.

 


Dublin Top 5


1.  Rentoudu pubissa tuopin äärellä
2.  Vieraile Kilmainham Gaolin historiallisessa museossa, joka toimi aikoinaan pahamaineisena vankilana
3.  Uppoudu historiaan Glasnevinin hautausmaalla
4.  Näe kuinka Guinnessia valmistetaan Guinness Storehausessa
5.  Lähde tutkimusretkelle Dublinin ulkopuolelle

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort