Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Soho Boutique Hotel ★★★★


Trendikäs boutique hotelli noin 1,5 km päässä Vaci utcasta Pestin puolella, viihde- ja yöelämän ytimessä. Hotellin lähistöllä on hyvät ostosmahdollisuudet, paljon tasokkaita ravintoloita sekä erilaisia nähtävyyksiä. 


Valitse »
 

Royal Park Boutique Hotel ★★★★


Boutiquehotelli avasi ovensa vuonna 2010, ja se sijaitsee lähellä julkisia kulkuneuvoja Keletin (itäisen) rautatieaseman alueella. Hotellin läheisyydessä ovat Arena Plaza Shopping Mall, Sankareiden aukio ja Vajdahunyadin linna.


Valitse »
 

Danubius Grand Hotel Margitsziget ★★★★


Luksus kylpylähotelli sijaitsee luonnonpuistossa Margaretin saarella Budapestissä. Hotelli on suorassa yhteydessä katetun tunnelin kautta viereisen Hotelli Danubius Health Spa Resort Margitszigetin kylpyläterapiakeskukseen.


Valitse »


Esittely

Tonavan kaunis metropoli Budapest hurmaa rikkaalla kulttuuriperinnöllään ja ainutlaatuisella luonteellaan, josta on vaikea olla pitämättä. Kaupungin halki virtaava Tonava jakaa kaupungin kahteen osaan, Budaan ja Pestiin, joilla on aivan omat erityispiirteensä. Budan maisemaa hallitsee kukkulaiset maisemat ja täältä löydät myös tärkeimmät nähtävyydet.

Kannattaa kavuta Linnavuorelle, jossa sijaitsee mahtava Kuninkaanlinna, Matiaskirkko sekä satumainen Kalastajalinnake, josta aukeaa hengästyttävät näkymät Tonavalle ja Pestin puolen näyttävälle Parlamenttitalolle.

Kylpyläkulttuurilla on maassa pitkät perinteet johon voi tutustua Gellértin kauniissa kylpylässä. Ostosmatkailija suuntaa taas Pestin puolelle, josta löytyy hienoimmat liikkeet sekä Budapestin kuuluisa kauppahalli paikallisine erikoisuuksineen ja herkkuineen. Tunteikkaista mustalaismusiikin sävelistä voi nauttia vaikka illallisen ääressä.

 

Lue lisää Budapestin matkailutoimiston sivuilta.

 


Budapest Top 5


1.  Rentoudu autenttisessa lähes 500-vuotiaassa Rudasin kylpylässä
2.  Vieraile maailman toiseksi suurimassa synagogassa
3.  Näe mahtipontisen kaunis parlamenttitalo
4.  Maistele viinejä viinikellarimuseossa
5.  Tutustu tärkeään The House of Terror-museoon

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort