Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Aragon ★★★★


Romanttinen keskustahotelli. Aragon Hotelli sijaitsee yhdellä Bruggen tyypillistä, kapeista kaduista, vain 500 metriä kaupungin historiallisesta keskustasta.


Valitse »
 

De Tuilerieen ★★★★


Pieni luksushotelli keskusta-alueella. De Tuilerieen hotellin lähistöllä on St. Salvator katedraali sekä Bruggen kellotapuli ja kauppatori.


Valitse »
 

Oud Huis De Peellaert ★★★★


Tyylikäs neljän tähden hotelli keskiaikaisen Bruggen keskustassa, hotelli sijaitsee ainoastaan lyhyen kävelymatkan päässä kauppatorilta ja monista muista paikallisista kohteista, sekä baareista, kahviloista ja ravintoloista.


Valitse »


Esittely

Pohjoisen Venetsiaksikin kutsuttu Brugge on Belgian mielenkiintoisimpia kaupunkeja. Lukuisat kanavat, ihana vanhanajan tunnelma ja keskiaikaisessa asussaan säilytetty keskusta tekevät Bruggesta varteenotettavan lomakohteen. Bruggessa on toki myös paljon nähtävää. Vieraile vaikkapa suklaa- tai timanttimuseossa, lähde kanavaristeilylle tai käy katsastamassa viehättävä Burg-aukio.

 

Bruggessa pääsee myös nauttimaan belgialaisista herkuista: suosittelemme käymään yhdessä kaupungin lukuisista suklaapuodeista, nauttimaan lasillinen hyvää belgialaista olutta Markt-aukiolla tai maistelemaan simpukoita ranskalaisten kera.

 

Lue lisää Bruggen matkailutoimiston sivuilta


Brugge Top 5


1. Kiipeä 366 askelmaa Belfortin kellotornin huipulle ihailemaan maisemia

2. Käy ihailemassa Heilige Bloed Basiliek–katedraalia

3. Lähde vierailemaan paikallisessa panimossa

4. Tee löytöjä kaupungin jokavuotisilta joulumarkkinoilta

5. Nauti iltapäivästä Groeningemuseumissa

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort