Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Sercotel Gran Bilbao ★★★★


Hotelli sijaitsee 2 km Bilbao Areenasta, 3,5 km Guggenheimin museosta ja 4 km Bilbaon Kuvataiteen museosta.


Valitse »
 

Barcelo Nervion ★★★


Modernisti sisustettu Barcelo Hotelli Nervion sijaitsee Nervion-joen äärellä, vain 200 m päässä Guggenheim Museosta.


Valitse »
 

NH Villa de Bilbao ★★★★


Hotel NH Villa de Bilbao sijaitsee lähellä Guggenheim Museosta ja Museum of Fine Arts Bilbaosta, raitiovaunupysäkki noin 10 minuutin päässä ja San Mamesin stadium vain seitsemän korttelin päässä.


Valitse »
 

Hesperia Bilbao ★★★★


Tyylikäs neljän tähden hotelli. Hotelli sijaitsee keskustan alueella 1,5 km Bilbaon katedraalista, 2 km Guggenheimin museosta ja 2 km Bilbaon kuvataiteen museosta.


Valitse »


Esittely

Jännittävä baskikaupunki Bilbao on oiva matkakohde kulttuurista ja hyvästä ruoasta nauttiville. Historiallinen kaupunki yllättää moderniudellaan; Bilbao on tunnettu erinomaisesta Guggenheimin taidemuseostaan ja erikoisista rakennushankkeistaan. Vanhan ajan tunnelmaa löytää kuitenkin roppakaupalla värikkäästä Casco Viejon vanhasta kaupunginosasta. Tee löytöjä pikkukujien putiikeissa, herkuttele tavernoissa tai tinkaa alueen ulkoilmamarkkinoilla! Kannatta käydä myös katsastamassa kaupungin kaunis Mercado de la Riberan kauppahalli, joka on remontoitu uuteen uskoon viime vuosien aikana.

 

Bilbaosta on reilun tunnin bussimatka toiseen tunnettuun baskikaupunkiin San Sebastianiin. Kaunis merellinen kaupunki onkin täydellinen päiväretkikohde, joka viehättää välittömällä ilmapiirillään ja upeilla hiekkarannoillaan!


Bilbao Top 5


1. Ihaile kaupungin kaunista arkkitehtuuria

2. Vieraile Guggenheimin taidemuseossa

3. Istu piknikille Doña Casilda Iturrizarin puistoon

4. Näe historiallinen Santiagon katedraali

5. Lähde tutkimusretkelle Baskimaan kauniiseen luontoon

 

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort