Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Europa City ★★★


Ihanteellinen hotelli niin turisteille kuin liikemiehillekin, jotka pitkän päivä päätteeksi kaipaavat rauhaisaa hotellia. Europa City sijaitsee vain muutaman askeleen päässä "Ku-Dammista", Berliinin ostos –ja yöelämän sydämestä.


Valitse »
 

Andels by Vienna House Berlin ★★★★+


Hotelli sijaitsee lähellä historiallista Alexanderplatz aukiota Berliinin kaupungin itäosassa. Metro-, raitiovaunu ja esikaupunkiasemat ovat aivan hotellin lähettyvillä.


Valitse »
 

Abba Berlin ★★★★


Abba Berlin on uusi designhotelli Berliinin keskustassa, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja hienostuneisuus sekä modernit mukavuudet. Hotelli sijaitsee Berliinin keskustassa ja vain 300m kävelymatkan päässä hienoja putiikkeja ja Kurfuerstendamm.


Valitse »
 

Swissotel ★★★★★


Luksushotelli Länsi-Berliinissä keskellä huippuluokan ostospaikkoja Kurfuerstendammilla. Swissotelissa yhdistyvät perinteinen sveitsiläinen vieraanvaraisuus ja sydämellinen palvelu.


Valitse »


Esittely

Yhdistyneen Saksan pääkaupungissa aistit menneen elämän uuden ajan bulevardeilla ja baareissa. Kulttuurinälkäiselle Berliini tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia miltei rajattomasti Egyptiläisen museon Nefertitin muotokuvasta juutalaiseen kulttuuriin, Erotiikan museosta Picasson taiteeseen.

Berliini on myös teatterin ja musiikin kaupunki, varsinkin kesällä järjestetään lukuisia festivaaleja ja ulkoilmakonsertteja. Kurfürstendammin varrelta löytyy jokaiselle jotakin, KaDeWe-tavaratalosta pieniin erikoiskauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Kannattaa myös tutustua Berliinin itäisen osan uudelleen rakennettuihin alueisiin.

 

Lue lisää Berliinin matkailutoimiston sivuilta.


Berliini Top 5


1.  Näe upea East Side Gallery
2.  Vieraile mahtipontisessa eduskuntatalossa, Reichstagissa
3.  Syö vohveli Prenzlauer Bergin kaupungiosassa
4.  Käy ainakin yhdessä museosaaren museossa
5.  Liikutu juutalaisten muistomerkillä

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort