Lennot + Majoitus   Majoitus
(2-11v)  
(0-1v) 

Lasten iät« palaa pääsivulle

Saga Matkat suosittelee 

Melia Athens ★★★★


Nykyaikainen Melia Athens hotelli sijaitsee parin korttelin päässä Omonoian aukiolta ja metroasemalta, 1,5 km päässä Syntagman aukiolta ja 2 km päässä Acropolikselta.


Valitse »
 

Hermes Hotel ★★★


Hermes hotelli on pieni erittäin moderni hotelli, joka sijaitsee hyvällä paikalla. Se sijaitsee kuuluisalla Plakan alueella, jota pidetään yhtenä Ateenan hienoimpana alueena.


Valitse »
 

Acropolis Hill Hotel ★★★


Acropolis Hill hotelli sijaitsee Philopappou kukkulan juurella noin 5 minuuttia Akropoliksesta ja noin 15 minuuttia Plakasta ja uudesta Akropoliksen museosta. Metroasemalle on noin 10 minuutin kävelymatka.


Valitse »
 

Plaka Hotel ★★★


Loistava sijainti. Hotellista on viiden minuutin kävelymatka Syntagman aukiolle, Akropolisiin, parlamenttiin, Plakan ostosalueelle ja Ermou kadulle sekä Ateenan katedraalille.


Valitse »
 

Electra Palace Hotel ★★★★★


Electra Palace Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Ateenan keskustassa Plakan vanhassa kaupungissa. Se on myös kävelyetäisyydellä Acropoliksesta (noin 1 km), kaikista tärkeimmistä historiallisista muistomerkeistä ja liikealueista.


Valitse »
 

Grande Bretagne Hotel ★★★★★


Loistava sijainti keskustassa upealla näköalalla Akropoliille, Parthenoniin, Perustuslain aukiolle ja Parlamenttiin. Hotelli sijaitsee Syntagma-aukion vieressä ja alle 1 kilometrin päässä useiden yritysten toimistoista ja monista turistinähtävyyksistä ja museoista kuten muinainen Agora, Parthenon, Akropolis ja Lycabettus hill.


Valitse »


Esittely

Ateena on vilkas metropoli, jossa yhdistyvät antiikinajan temppelit ja modernit metrolinjat. Kaupunki onkin vanha tuttu kaikille antiikin mytologiasta innostuneille. Ateenan maamerkki on Akropolis–kukkula ja sen kuuluisa temppeli Parthenon. Historian havinasta voi nauttia myös Ateenan agoralla tai arkeologisessa museossa. Sintagman -aukiolta löytää modernin Ateenan. Aukion läheisyydestä löytyy kaikki keskeisimmät ostospaikat. Alueella on myös paljon ulkoilmakahviloita -ja ravintoloita, joissa voi levähtää ostoskierroksen jälkeen.

 

Ateenasta pääse myös kätevästi lautalla tutustumaan kaupunkia ympäröivään maailmankuuluun saaristoon.

 

Lue lisää Ateenan matkailutoimiston sivuilta.


Ateena Top 5


1. Paneudu antiikin saloihin Ateenan arkeologisessa museossa

2. Vietä päivä Agoralla

3. Kiertele Plakan historiallisessa naapurustossa

4. Kipua Likavitos –kukkulalle

5. Pakene liikenteen melua National Gardens -puutarhaan

 

Hotelliluokituset

Saga Matkat on tehnyt hotellin valinnan omatoimimatkaajalle helpoksi.  Kaikki kaupunkilomiemme hotellit ovat huolella valittuja ja edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotellit on luokiteltu allaoleviin kategorioihin ja lisäksi olemme valinneet ammattitaidolla jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia, joita voimme suositella lämpimästi.

Säästä aikaa ja vaivaa!  Saga Matkojen valikoimista löydät vaivatta sinulle sopivan hotellin. 

 

Hotellit tähtiluokituksen mukaan

Economy  **/ ***

Tourist  ***/ ****

Premium  **** /  *****

 

Hotellit Saga Matkojen luokituksen mukaan

 

 

Saga Matkat on valinnut jokaisesta kohteesta 2-3 hotellia jotka olemme valinneet ”paras valinta” luokkaan. Hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla,  niissä on hyvä hinta/laatu suhde ja lisäksi ne ovat yksilöllisiä/monipuolisia. Tripadvisor luokituksessa nämä hotellit ovat useimmiten valittu kohteen 20 parhaan joukkoon. Suosittelemme!

 

 

Näissä hotelleissa saat rahallesi hyvän vastineen.  Hotellit ovat useimmiten economy- tourist tasoa.

 

 

 

 

Hotellit sijoittuvat ydinkeskustaan lyhyen kävelymatkan päähän nähtävyyksistä,  museoista,  ravintoloista ja  kahviloista. Suurkaupungeissa hotellit voivat myös sijaita kaupunginosan keskeisellä alueella.

 

 

 

Tämän luokittelun hotellit edustavat hotellien parhaimmistoa kohteessa. Hotellin taso ja  palvelut ovat laadukkaita.  Hotellit edustavat useimmiten kalliimpaa hintaluokkaa.

 

 

 

Nämä hotellit ovat Tripadvisor arvosteluissa valittu kohteen 20  parhaimman hotellin joukkoon. Listalla olevat hotellit edustavat useimmiten tourist/premium tasoa, mutta joukossa on usein myös economy tason hotelleja.

 

 

Hotellit tyypityksen mukaan

 

 

Hotellit ovat tasoltaan vaatimattomia. Hotellit sopivat parhaiten muutaman yön majoitukseen ja edullisinta majoitusta hakevalle. Saga Matkojen  Budget kategorian hotelleissa ei mukavuuksista ole tingitty ja ne edustavat keskimääräistä tasokkaampaa budjetti tasoa.

 

 

Hotellit ovat viiden tähden hotelleja. Hotellit edustavat kohteen parhaimmistoa. Hotelleista löytyy monipuolisia palveluita kuten esim. ravintoloita, kylpylöitä ja tasokkaita neuvottelutiloja. Saga Matkojen Luxury hotelleissa hinnan ja laadun suhde on kohdallaan.

 

 

Yksilöllisyyttä arvostava matkaaja valitsee majapaikakseen Boutique-hotellin. Hotellit ovat persoonallisia, ainutlaatuisia ja voivat tarjota unohtumattoman elämyksen. Hotellit eivät kuulu kansainvälisiin ketjuihin. Hotellien taso vaihtelee economysta premiumiin. 

 

 

Moderni sisustus ja hallittu kokonaisuus tasokkaine palveluineen tarjoavat inspiroivan ympäristön.  Design hotellit ovat hyviä esimerkkejä paikallisesta modernista muotoilusta.

 

 

 

Näissä hotelleissa ekologisuus ja vihreät arvot ovat keskeisiä/ hotellit ovat sitoutuneet kestävään kehitykseen.  Hotellit ovat usein yksilöllisiä ja taso vaihtelee economysta premiumiin.

 

 

Hotellit aktiviteettien mukaan

  • Ski
  • Golf
  • Sukellus
  • Spa
  • Kokous
  • Häämatka
  • Perhehotelli
  • Huoneistohotelli
  • Merenranta
  • Resort